Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Pro Tools | First Discussion

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 04-07-2020, 02:40 PM
s1m0n13 s1m0n13 is offline
Member
 
Join Date: Apr 2020
Location: montreal
Posts: 2
Default Pro Tools First - Not Responding

Hi,
I just installed Pro tools First 2019.6 (same issue with 2019.5) the logo bounce and after a few minutes I have the app Not responding.

Ilok Licence Manager 5.2.1 / Licence is OK on my laptop

Don't know what's happen can someone help me ?

Running on Mac OS Mojave 10.15.4 on MacBook Pro (2017) 3.1Ghz Intel I7 /16Gb


Thanks for your help


EDIT:
Could It be because of Mojave 10.15.4 ?

http://avid.force.com/pkb/articles/c...tibility-Chart

Last edited by s1m0n13; 04-07-2020 at 03:15 PM.
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Pro Tools 12.7 not responding very often Tehacbs Pro Tools 12 8 05-20-2017 09:24 AM
Pro Tools 12.3 not responding way too often! Please help SVRecords801 Pro Tools 12 11 11-13-2015 11:24 AM
Pro Tools 11 doesn't work,Sesions open then pro tools stop responding tronic21 Pro Tools 11 6 07-31-2015 03:27 AM
Pro Tools 12 Not responding maltastudio Pro Tools 12 3 06-12-2015 12:10 AM
Pro Tools 9 Not Responding jpaul1988 Windows 2 06-26-2014 07:34 PM


All times are GMT -7. The time now is 06:56 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com