Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Pro Tools 2019

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-29-2020, 11:42 AM
Lowpez Lowpez is offline
Member
 
Join Date: Feb 2020
Location: Cardedeu
Posts: 3
Default Midimap Transport functions

Hola!!
...I can't find the way to midi map play/stop, record, selecting tracks and Record enable to a footcontroller (I have a Looptimus and works awesome with other daws)
Can you explain me if there is a way to do it?

Thanx a lot!!
Reply With Quote
  #2  
Old 03-30-2020, 08:28 AM
jeam25's Avatar
jeam25 jeam25 is offline
Moderator
 
Join Date: Apr 2002
Location: Puerto Rico
Posts: 2,698
Default Re: Midimap Transport functions

Hi !

Afaik that is a hardware dependent function ( I can be wrong ) But if that is correct and your interface is able to do that then you can. Thinking loud i never did that myself considering i had the 001, 002 and 003 so it can be done with them but never found the need for that Look maybe under hardware settings. I've searched for you the reference manual and you can find footswitch recording related info on this pages. 100, 552, 566 and 1437. Hope someone else can help you better here !
__________________
- Jesus Alvarado -

Keep the volume UP !
Reply With Quote
  #3  
Old 03-30-2020, 11:04 AM
Lowpez Lowpez is offline
Member
 
Join Date: Feb 2020
Location: Cardedeu
Posts: 3
Default Re: Midimap Transport functions

Sorry I didn't see your answer, Thank for the info!!!!
I will read the manual. I own a UAD Apollo, doesn't have that option.
I'll keep on searching.
Thanx!!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
When Plugin Window is in Focus, Transport Functions Are Non Existant ausbaxter Windows 6 02-11-2016 07:39 PM
Transport Functions C600 doesn't work hollow Pro Tools 11 1 08-16-2013 07:12 AM
Locking MC Transport but NOT MC Mix's transport functions? zygmunt Artist Series 2 07-15-2012 09:11 PM
Transport Functions DeNiro Tips & Tricks 0 08-12-2006 08:57 AM
Transport Functions DeNiro Tips & Tricks 0 08-12-2006 08:57 AM


All times are GMT -7. The time now is 05:54 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com