Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Pro Tools 2019

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-24-2020, 01:01 PM
EGS's Avatar
EGS EGS is offline
Member
 
Join Date: Nov 2004
Location: Chicago
Posts: 2,741
Default Waves OVox MIDI Out Feature

Mic to VI? https://www.youtube.com/watch?time_c...ature=emb_logo
__________________
Desktop: PT 2020.5 / Win 10 / GIGABYTE GA-X58A-UD3R / i7 hex 3.9GHz / 32GB / Focusrite LS56
Laptop: PT 2020.3 / Win 10 / HP ProBook / i7 quad / U-PHORIA UMC1820
Legacy: PT 5 & 6 / OS9 & OSX / Mac G4 / DIGI001
Click for demo
Reply With Quote
  #2  
Old 03-24-2020, 04:15 PM
Southsidemusic's Avatar
Southsidemusic Southsidemusic is offline
Moderator
 
Join Date: Dec 2011
Location: Stockholm - Sweden
Posts: 12,768
Default Re: Waves OVox MIDI Out Feature

Is there a question here?
__________________
Best Regards
Christopher

—————————————
South Side Music Group
WEBHOME
—————————————
Reply With Quote
  #3  
Old 03-24-2020, 07:58 PM
EGS's Avatar
EGS EGS is offline
Member
 
Join Date: Nov 2004
Location: Chicago
Posts: 2,741
Default Re: Waves OVox MIDI Out Feature

Has anyone here seen this? Tried it? Does it work for voice to MIDI?
__________________
Desktop: PT 2020.5 / Win 10 / GIGABYTE GA-X58A-UD3R / i7 hex 3.9GHz / 32GB / Focusrite LS56
Laptop: PT 2020.3 / Win 10 / HP ProBook / i7 quad / U-PHORIA UMC1820
Legacy: PT 5 & 6 / OS9 & OSX / Mac G4 / DIGI001
Click for demo
Reply With Quote
  #4  
Old 03-25-2020, 04:31 AM
lesbrunn's Avatar
lesbrunn lesbrunn is offline
Member
 
Join Date: Feb 2002
Location: Accra, Ghana
Posts: 718
Default Re: Waves OVox MIDI Out Feature

Quote:
Originally Posted by EGS View Post
Has anyone here seen this? Tried it? Does it work for voice to MIDI?

No. I have it, but haven't had the time to try it. But knowing Waves and who they are, it should work.
__________________
X99 | i7 5960x @4.6GHz | 64GB GSkill DDR4 | Nvidia GTX 950 | Samsung 950 Pro NVMe 256GB | Samsung SM961 NVMe 1TB | Samsung 850 EVO 1TB | Samsung MZ7PD256 SSD 256GB | Kingston 120GB SSD | WD Black 1TB x2 | G-Drive 4TB x2 | WD Elements 4TB | Audient ID14 | PT2020.3 | Windows 10 Pro
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Is OVOX really that cpu hungry? b mcgibney Pro Tools 2019 0 02-25-2020 11:02 PM
> Asking Again PLEASE! MIDI Feature Howardk Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 09-01-2008 09:40 PM
MIDI stretch feature? msawitzke 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 10-25-2007 06:13 PM
New feature for SSC: MIDI TO OMF (!) joy4u Digidesign Hardware & Software 0 08-09-2001 02:37 AM
Midi bug or feature :( Jim Clark Pro Tools TDM Systems (Mac) 3 07-30-2000 02:58 PM


All times are GMT -7. The time now is 04:11 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com