Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Mixing > System 5

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-09-2019, 07:38 PM
MatrixDigital NZ MatrixDigital NZ is offline
Member
 
Join Date: Jan 2019
Location: Wellington, New Zealand
Posts: 1
Default S5 CM408T disconnecting

Hi All,

We have a System 5 MCpro system with 4 CM408T modules
The issue is module 4 goes offline on a daily basis. There has been no hardware changes in 3 years. when online module is working OK.
After disconnecting, on restart, sometimes there is an error message: "The CM408 can not find an enabled network interface and is exiting". I have to restart again.
The Module version 4.0.0.11754885
Eucon Ver: 3.6.1

I have tried to make a CM408T v121 image USB stick. however the install format app fails, I have tried this on 3or4 usb sticks and cannot get it to format and load boot image.

I'm happy to supply any other info required.

Thanks

Phill
Reply With Quote
  #2  
Old 03-04-2019, 11:37 AM
Ulf Ulf is offline
Member
 
Join Date: Sep 2011
Location: Oslo/Norway
Posts: 7
Default Re: S5 CM408T disconnecting

I had the same issue on my System 5 setup with the last CM408. It was the network connection that was faulty.
Check labels and the ethernet port on the 408 is my guess. Mine has been stable now since i fixed the problem!

Best regards Ulf
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
S6 Randomly Disconnecting laki Pro Tools | S6 12 08-01-2018 01:54 PM
WTB later black Avid S5MC CM408T fader packs x 2 vortexian226 Buy & Sell 0 03-14-2018 03:35 AM
Avid CM408T X2 wanted vortexian226 System 5 0 03-14-2018 02:46 AM
CM408T documentation for DIY repair Amelnik System 5 1 08-31-2016 10:46 AM
CM408T Beep problem ely75 System 5 2 03-15-2016 12:53 PM


All times are GMT -7. The time now is 10:55 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com