Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-15-2002, 10:01 AM
Doc H Doc H is offline
Member
 
Join Date: Jan 2001
Location: Cumming, GA USA
Posts: 42
Default Recording MIDI and Audio

I have imported .mid file and it plays back via the SB Live card in my system under LE I created Audio Files to record Guitar but can't get the midi sound out as I record guitar tracks. What am I doing wrong?
[img]images/icons/confused.gif[/img]
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Midi recording - I hear no audio, I am new to midi recording Peter Roberts MIDI 13 08-19-2007 04:15 PM
Recording MIDI as audio wedgewedge 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 5 12-05-2005 04:27 PM
When recording MIDI to Audio the audio, the audio timing isn't the same as MIDI Justin_M 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 5 11-09-2002 03:17 AM
Recording Midi to Audio rrakoczy 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 05-09-2002 01:18 AM
Recording Audio AND Midi to CD Steinyman 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 01-12-2001 01:59 AM


All times are GMT -7. The time now is 06:55 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com