Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Mixing > Artist Series

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #81  
Old 09-21-2013, 08:00 PM
jareds jareds is offline
Member
 
Join Date: Sep 2013
Location: Canada
Posts: 14
Default Re: Eucon 3 not happy with 10.3.6 and 11

Quote:
Originally Posted by Emcha_audio View Post
Hmm, is that at the same time, or are you trying the MC control separately?
I have tried at same time and separately. Mc control won't connect / be recognized.
Reply With Quote
  #82  
Old 09-21-2013, 08:18 PM
Emcha_audio's Avatar
Emcha_audio Emcha_audio is offline
Moderator
 
Join Date: May 2010
Location: Montréal, canada
Posts: 6,388
Default Re: Eucon 3 not happy with 10.3.6 and 11

How do you connect it to a router or directly to one of the ethernet port of your computer?
__________________
Manny.
Reply With Quote
  #83  
Old 09-21-2013, 08:22 PM
jareds jareds is offline
Member
 
Join Date: Sep 2013
Location: Canada
Posts: 14
Default Re: Eucon 3 not happy with 10.3.6 and 11

Quote:
Originally Posted by Emcha_audio View Post
How do you connect it to a router or directly to one of the ethernet port of your computer?
I have an Ethernet hub that is connected to the Ethernet jack.
Reply With Quote
  #84  
Old 09-21-2013, 08:27 PM
Emcha_audio's Avatar
Emcha_audio Emcha_audio is offline
Moderator
 
Join Date: May 2010
Location: Montréal, canada
Posts: 6,388
Default Re: Eucon 3 not happy with 10.3.6 and 11

Disconnect the MC control from the hub and try connecting it directly to the computer if you haven't tried it already.
__________________
Manny.
Reply With Quote
  #85  
Old 09-21-2013, 08:57 PM
jareds jareds is offline
Member
 
Join Date: Sep 2013
Location: Canada
Posts: 14
Default Re: Eucon 3 not happy with 10.3.6 and 11

Quote:
Originally Posted by Emcha_audio View Post
Disconnect the MC control from the hub and try connecting it directly to the computer if you haven't tried it already.
Thank you! You got me on the right track. I power cycled my hub. Back in business !! Thanks again.
Reply With Quote
  #86  
Old 09-21-2013, 11:06 PM
Emcha_audio's Avatar
Emcha_audio Emcha_audio is offline
Moderator
 
Join Date: May 2010
Location: Montréal, canada
Posts: 6,388
Default Re: Eucon 3 not happy with 10.3.6 and 11

Pleasure Mate!
__________________
Manny.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Eucon Windows BUG: some windows r stuck in background when Eucon running. TuckerMix Artist Series 12 07-08-2014 02:37 PM
Happy Belated Birthday, Eucon 2.6.2!!! Slave2TheLight Artist Series 114 03-26-2013 09:49 AM
Eucon PRO 2.7, seriously? ErikGuldager System 5 4 03-08-2013 08:11 PM
EUCON 2_6_1 eucon discovery cant find ip klaukholm System 5 2 10-22-2011 01:01 PM
Alert - EuCon 2.5.6 is only for Pro Tools 9 and EuCon DigiTechSupt Artist Series 11 02-24-2011 11:25 PM


All times are GMT -7. The time now is 08:13 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com