Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools SE and Essential (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04-22-2011, 06:03 AM
autumn song autumn song is offline
Member
 
Join Date: Apr 2011
Location: Rusagonis
Posts: 1
Question flash player error

I am using pro tools 8 se on a windows 7 home premium os, and every time i open it, i end up with a screen saying that I need to install a newer version of flash player. I have updated flash player in all of my browsers and it still says I need to update flash. I also watched a video link posted in another thread, which basically said how to update flash player. My question now is what should I do to coax pro tools into actually running? Is there any solution to this problem?
Reply With Quote
  #2  
Old 04-23-2011, 08:46 PM
g-man-1980 g-man-1980 is offline
Member
 
Join Date: Apr 2011
Location: United States
Posts: 3
Default Re: flash player error

I think no ones knows that answer. I had posted same problem a couple of days ago, and I couldnt get any answer about that. Exactly same problem what you wrote in here. And than I changed my operation system. I installed windows vista instead of win7. Now protools 8SE says "pro tools needs at least 1gb ram" every time when I tried to install it. What the heck is that. I have 2gb ram, how is it possible. I had pro tools I installed it when I had win7 now I am so confused. I dont know what I am suppose to do.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Flash Player Error asel Pro Tools SE and Essential (Win) 27 10-15-2016 11:20 AM
flash player error 2 !! turcorulez Pro Tools SE and Essential (Win) 0 12-27-2011 06:41 AM
flash player yver 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 01-03-2008 11:24 PM
Flash Player F O'Boogaloo 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 05-11-2007 02:40 AM
Real player & Flash Player through Digi002 stevegalante 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 11-15-2004 09:00 PM


All times are GMT -7. The time now is 10:51 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com