Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 10-14-2005, 08:10 PM
pk_hat pk_hat is offline
Member
 
Join Date: Feb 2001
Location: grimy Brooklyn
Posts: 4,680
Default click no longer works?

Perhaps too much red wine tonight, but I can't seem to figure out why the Digi click plugin doesn't work anymore! Mono aux track (as I always do), volume is up, output to DIGI 1-2, checked the make sure CLICK is checked under midi menu and on transport.....but nothing! No meters jumping in the track, nothing!

I bust me drunk or somfen....
__________________
www.myspace.com/krou
Reply With Quote
  #2  
Old 10-15-2005, 07:15 AM
Kling3 Kling3 is offline
Member
 
Join Date: Jul 2000
Posts: 378
Default Re: click no longer works?

Depending on how click is configured Low Latency monitoring needs to be turned off...
__________________
002r/MacPro 2.8/8-core/10.6.4/PTLE 8.0.4/two internal 500gig drives/8GB ram.
Reply With Quote
  #3  
Old 10-15-2005, 08:16 AM
tomhartman tomhartman is offline
Member
 
Join Date: Sep 2000
Location: boca raton, FL USA
Posts: 1,659
Default Re: click no longer works?

Make sure the click is assigned an INPUT. It's dumb, but it will not work if "NO INPUT" is selected.

TH
__________________
iMac 27
Reply With Quote
  #4  
Old 10-15-2005, 10:18 AM
GregV GregV is offline
Member
 
Join Date: Aug 2004
Location: Tokyo, Japan
Posts: 405
Default Re: click no longer works?

And make sure that your "Click Options" are correct in the MIDI menu.
Maybe it's set to "Record Only" or something like that...
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
spdif no longer works on 8.01 latiffee 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 10-30-2009 07:46 PM
PT LE 7.4 no longer works on 3 different PCs AlyssaG 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 5 12-19-2008 12:27 PM
OT: FireWire no longer works...... ronev 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 06-30-2003 11:56 AM
Waves 3.0 no longer works with HUI Huby SEA Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 11-18-2000 08:45 AM
CMD- SPACEBAR no longer works !!.. Lo Pro Tools TDM Systems (Mac) 5 05-30-2000 08:29 PM


All times are GMT -7. The time now is 06:03 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com