Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-15-2005, 10:41 PM
Silence Silence is offline
Member
 
Join Date: Sep 2000
Posts: 106
Default Taking session from LE6.4 to TDM 5.3

Just wondering if anyone has encountered this problem before and might have a resolution:

I took a session created on my PC-based 001, PT LE 6.4 into a studio. They are running an HD system based on Mac and use TDM 5.3.

We could get all the session info up including track names, we could see the grid I had and we could see the audio regions placed on the grid. However there was no audio information in the regions. The files were definitely there on disc, we could play them in Quick Time, but the audio would not come up in TDM 5.3.

What does this sort of problem indicate?

That Mac/PC compatibility was unchecked when I created the session?
Does anyone know if you have to save down to 5.0 for these two version of Pro Tools to talk to each other?

Also, is it fine just to save the PT session icon to disc along with the audio files and that will load up on TDM, or is there a particular way I need to burn the session to disc (I'm on WIN XP Home Edition and have just used the native CD burning function).

Thanks for any help offered!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Taking PT session to another studio RuffinMedia 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 02-05-2011 01:04 PM
TAKING A PICTURE OF YOUR PRO TOOLS SESSION???????? djquest05 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 6 10-30-2006 04:20 PM
6.9 taking *forever* to load session sonicblue57 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 08-31-2006 01:17 AM
taking session from mix to HD whosmatt Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 05-27-2004 10:57 PM
Surround mixer taking up three chips in a stereo session!! el biciclista Pro Tools TDM Systems (Mac) 6 03-31-2003 02:42 PM


All times are GMT -7. The time now is 08:28 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com