Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 08-10-2001, 08:33 AM
spong spong is offline
Member
 
Join Date: Mar 2001
Location: Arlington, VA, USA
Posts: 345
Default can\'t use my new drive "unauthorized"?????

I bought a new drive from the apple store (La Cie 60gig firewire) so i know it has passed all the product tests with apple. However, when I try to open a session it comes up with the old "can't find the audio file box". However, when I show it where the file is, it gives me an error box saying that the audio drive is not authorized???

What is up with that? It meets all the specs ie, 7200rpm and a seek rate of about 8.

So what do I have to do to authorize it? The only thing I could find was something about having the drive initialised with ATTO ExpressPro-Tools v2.3.2 anyone know if this could be my problem or how to do it. Thanks

[img]images/icons/confused.gif[/img]
__________________
cheers
spong
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Does "Westmere" qualification apply to "Bloomfield" and "Gulftown" also? bashville Pro Tools 10 5 03-23-2013 04:04 PM
PT9 Session Troubles - "Bus Error" in "Main Thread" & Could not complete the Open... tohmit macOS 5 03-23-2011 01:13 PM
hardware buttons for "preview", "capture" and "punch" evs Post - Surround - Video 1 12-06-2010 01:28 PM
DAE error 9060, then "can't save error -50", then "can't eject drive" glankrudolph 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 01-17-2009 04:24 PM
The "FATE" of CM LABS "MotorMix" & "MotorMate". Dum dum dum dum... leon777 Pro Tools TDM Systems (Mac) 21 10-15-2002 01:00 AM


All times are GMT -7. The time now is 11:41 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com