Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Additional Resources


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > General Discussion & Off Topic > General Discussion

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-14-2013, 01:59 PM
sircumsized sircumsized is offline
Member
 
Join Date: Feb 2013
Location: San Diego
Posts: 2
Default Can't Hear Youtube Videos Fast Track Pro

Like the title states I am unable to hear YouTube videos.

I use Reason 6.5 and I can hear everything I am doing in Reason. I can record fine as well.

I can also hear my computer sounds perfectly fine, but when I go to YouTube I cannot hear any audio.

Any help would be greatly appreciated.
Reply With Quote
  #2  
Old 02-14-2013, 05:59 PM
Benoni's Avatar
Benoni Benoni is offline
Moderator
 
Join Date: Oct 2008
Location: Right Behind YOU!!
Posts: 9,509
Default Re: Can't Hear Youtube Videos Fast Track Pro

You can hear computer audio like iTunes through the Fast Track, but not internet audio? Thats odd. Did you check your system audio settings and set the source? Is this Mac or PC?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Can't hear Youtube after disconnecting fast track c400 thebowlboy Pro Tools SE and Essential (Win) 1 02-19-2013 03:58 PM
11-R Videos I found on Youtube! mlom Eleven Rack 2 03-05-2012 06:09 PM
MME Helper and YouTube videos sunburst79 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 07-22-2008 06:46 PM
Pro Tools bug videos on YouTube poly915 Pro Tools TDM Systems (Mac) 64 10-03-2007 10:21 AM
MBox 2 and YouTube Videos thorny 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 01-22-2007 11:20 AM


All times are GMT -7. The time now is 09:36 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com