Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 12

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-11-2016, 03:04 PM
scottsl scottsl is offline
Member
 
Join Date: Nov 2016
Location: USA
Posts: 7
Default The maximum number of projects has been reached for this account

Not sure what to do here. I have every account linked in my master account. I have no sessions in my dashboard, yet everytime I try to bring in a mac session to my pc, I get this error."The maximum number of projects has been reached for this account" Please help.

Last edited by scottsl; 11-11-2016 at 05:32 PM.
Reply With Quote
  #2  
Old 11-11-2016, 05:32 PM
scottsl scottsl is offline
Member
 
Join Date: Nov 2016
Location: USA
Posts: 7
Default Re: The maximum number of projects has been reached for this account

Hello?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Unable to create any Projects (3 of 3 Projects | max reached | 0% Storage used) clusterer Avid Cloud Collaboration 15 04-07-2016 01:05 AM
Max number of tracks reached bilug macOS 3 01-11-2015 03:59 PM
Maximum number of trax Karma180 Windows 3 02-27-2014 07:49 PM
What is the maximum number of outputs? barters81 Pro Tools M-Powered (Mac) 4 04-18-2010 05:46 PM
maximum number of deliveries? KingTor Aspera DigiDelivery 2 05-08-2008 04:56 PM


All times are GMT -7. The time now is 03:06 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com