Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Additional Resources


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Mixing > ICON & C|24

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #11  
Old 04-19-2017, 10:32 AM
zakco zakco is offline
Member
 
Join Date: Aug 2004
Location: BC Canada
Posts: 541
Default Re: Blue D-Command not recognized by PT 12.7

Quote:
Originally Posted by Stig Eliassen View Post
Have you tried to reset the console? I doubt it'll help, but...
As in power cycle?

I did that multiple times...

Or is there a different method of reset?
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Mbox2 blue power light blinking-not recognized Verse309 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 09-11-2014 05:20 PM
Please help! My Command 8 is not recognized by my Mac Pro. thunderball78 ProControl, Control|24, Command|8 2 11-27-2011 10:33 PM
Help! D-Command not recognized ishur ICON & C|24 8 10-13-2008 07:49 PM
Command 8 not recognized by PT7.2 intermittent lampmusic ProControl, Control|24, Command|8 0 09-04-2006 08:45 PM
Command 8 not being recognized RobinShort ProControl, Control|24, Command|8 1 07-01-2004 12:53 PM


All times are GMT -7. The time now is 12:44 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com