Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Pro Tools 2019

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 05-09-2019, 07:19 PM
amagras amagras is offline
Member
 
Join Date: Mar 2015
Location: Ottawa, ON
Posts: 3,240
Default Search box closes after a second or so

If I'm not fast enough the search box will close before I can select the plugin I'm looking for. Anyone else seeing this?
__________________
Dell XPS 8700. Intel Core i7-4770 CPU @ 3.40GHz. RAM: 16GB. Windows 10 Home x64. NVIDIA GeForce GTX 645. NI Komplete Audio 6. Pro Tools Software 2019
amagrasmusic.com
Reply With Quote
  #2  
Old 05-10-2019, 03:56 AM
amagras amagras is offline
Member
 
Join Date: Mar 2015
Location: Ottawa, ON
Posts: 3,240
Default Re: Search box closes after a second or so

Extremely happy to report it was because I had a DVD in the drive!!!
__________________
Dell XPS 8700. Intel Core i7-4770 CPU @ 3.40GHz. RAM: 16GB. Windows 10 Home x64. NVIDIA GeForce GTX 645. NI Komplete Audio 6. Pro Tools Software 2019
amagrasmusic.com
Reply With Quote
  #3  
Old 05-12-2019, 01:22 PM
amagras amagras is offline
Member
 
Join Date: Mar 2015
Location: Ottawa, ON
Posts: 3,240
Default Re: Search box closes after a second or so

Well, turns out this is a real issue, I isolated the problem to using search from the plugin window, the insert works fine, see here:
https://youtu.be/5RPRVfa4nm4
__________________
Dell XPS 8700. Intel Core i7-4770 CPU @ 3.40GHz. RAM: 16GB. Windows 10 Home x64. NVIDIA GeForce GTX 645. NI Komplete Audio 6. Pro Tools Software 2019
amagrasmusic.com
Reply With Quote
  #4  
Old 05-20-2019, 01:07 PM
amagras amagras is offline
Member
 
Join Date: Mar 2015
Location: Ottawa, ON
Posts: 3,240
Default Re: Search box closes after a second or so

Up and paging Mr @jeffro
__________________
Dell XPS 8700. Intel Core i7-4770 CPU @ 3.40GHz. RAM: 16GB. Windows 10 Home x64. NVIDIA GeForce GTX 645. NI Komplete Audio 6. Pro Tools Software 2019
amagrasmusic.com
Reply With Quote
  #5  
Old 05-20-2019, 04:23 PM
jeffro's Avatar
jeffro jeffro is offline
Avid
 
Join Date: Jun 1999
Location: SF Bay Area
Posts: 8,314
Default Re: Search box closes after a second or so

Search from the plug-in is working fine here (same as from the insert) but I'm on macOS 10.13.6. Any other users seeing this? If so... system info please?
__________________
Reply With Quote
  #6  
Old 05-29-2019, 03:00 AM
amagras amagras is offline
Member
 
Join Date: Mar 2015
Location: Ottawa, ON
Posts: 3,240
Default Re: Search box closes after a second or so

I'm using Windows 10, Core i7 with 16gb RAM
__________________
Dell XPS 8700. Intel Core i7-4770 CPU @ 3.40GHz. RAM: 16GB. Windows 10 Home x64. NVIDIA GeForce GTX 645. NI Komplete Audio 6. Pro Tools Software 2019
amagrasmusic.com
Reply With Quote
  #7  
Old 07-06-2019, 12:58 PM
amagras amagras is offline
Member
 
Join Date: Mar 2015
Location: Ottawa, ON
Posts: 3,240
Default Re: Search box closes after a second or so

This is still happening in 2019.6
__________________
Dell XPS 8700. Intel Core i7-4770 CPU @ 3.40GHz. RAM: 16GB. Windows 10 Home x64. NVIDIA GeForce GTX 645. NI Komplete Audio 6. Pro Tools Software 2019
amagrasmusic.com
Reply With Quote
  #8  
Old 07-16-2019, 06:50 PM
amagras amagras is offline
Member
 
Join Date: Mar 2015
Location: Ottawa, ON
Posts: 3,240
Default Re: Search box closes after a second or so

Bump
__________________
Dell XPS 8700. Intel Core i7-4770 CPU @ 3.40GHz. RAM: 16GB. Windows 10 Home x64. NVIDIA GeForce GTX 645. NI Komplete Audio 6. Pro Tools Software 2019
amagrasmusic.com
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Scorch 1.2 closes Fraser.Sims Avid Scorch (iOS) Forum 6 09-26-2013 01:00 AM
Cant save or closes noelooo 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 05-06-2009 01:34 PM
PT 7.4 closes jrosado458 Pro Tools TDM Systems (Mac) 3 12-20-2007 05:39 AM
PT LE 7.1 closes on digirewire.dpm tone matrix 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 4 04-21-2006 07:48 AM
And Pro Tools Just CLOSES??? MUSIKxDRUMR 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 07-21-2005 04:55 PM


All times are GMT -7. The time now is 12:23 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com