Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Mixing > Artist Series

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #31  
Old 08-08-2019, 05:46 PM
mattrixx mattrixx is offline
Member
 
Join Date: Jan 2005
Location: Adelaide - Australia
Posts: 778
Default Re: Studio One 4/Artist Mix/Mojave

Though not using with Studio One (rather using it with Ableton Live, RME Totalmix etc.) I still don't see any Eucon midi ports in my system at all.
__________________
Matt McKenzie-Smith
mattrixx.net
SourceConnect - mattrixx
AVID Collab user - mattrixx
Reply With Quote
  #32  
Old 08-11-2019, 01:05 PM
Peter Baird's Avatar
Peter Baird Peter Baird is offline
Member
 
Join Date: Jan 2005
Location: Stevenson Ranch, CA
Posts: 253
Default Re: Studio One 4/Artist Mix/Mojave

Quote:
Originally Posted by BrianGasacao View Post
I have a possible workaround if someone can verify it works for them.

1. Uninstall and make sure there is no grayed out Euphonix Midi Device in your Audio Midi Setup
2. Install 19.7 Release
3. Set up Eucon Preference Panel and Studio One as needed
4. Launch Studio One and open/create a project
5. Right click on EuControl icon in top menu bar and 'Restart EUCON Applications'
6. After EuControl restarts, open EuControl Setttings and lock the surface to Studio One
7. Then focus on Studio One and bank surface (if track names do not display)

*Note: If you focus on Studio One app window before locking the app in EuControl you will need to restart EUCON applications again.
Yeah Brian, with the greatest respect I'm not going to change anything now that it's working. The point is that in my case a full wipe of EuControl and preferences with installation of any 19 version means the Euphonix MIDI widget disappears, and consequently there's no way for the MIDI to ethernet translation to happen. That means Step 3 above can't be completed.

That, I think, is still the basic problem many people are having with 19.5 and 19.7.

Peter
__________________
Gypsy: PT Ultimate 2019.5, 12-core Mac Pro 3.46Ghz 64GB OS 10.14.5, HD Native, HD OMNI, 2 Artist Mix, EUCON 18.3, Presonus 32R, Studio One 4.5.1, Quad Eight preamps, Neve 3201 EQs, 2 LA-4s, Malone Design Works desk

Laptop: 10.13.6 MacBook Pro 2.8 Core i7, 16G, PT 19.5 Live 9

www.remotewest.com
@RemoteWest
Reply With Quote
  #33  
Old 08-26-2019, 05:58 PM
colliderman colliderman is offline
Member
 
Join Date: Dec 2015
Location: Ottawa Canada
Posts: 50
Default Re: Studio One 4/Artist Mix/Mojave

Can someone please send me a link to 18.3? It's incredibly frustrating that updating Eucon has broken the connection to studio one, and even more frustrating that earlier versions aren't readily available for download.
__________________
Pro Tools 2018.12
OS X 10.12.6
Mac Mini (2012) Quad 2.3 GHz Intel Core i7
16 GB 1600 MHz DDR3 RAM
Reply With Quote
  #34  
Old 08-27-2019, 08:12 AM
EddieJones's Avatar
EddieJones EddieJones is offline
Avid
 
Join Date: Dec 2014
Location: Santa Cruz
Posts: 2,074
Default Re: Studio One 4/Artist Mix/Mojave

Previous versions are available in 2 locations. https://my.avid.com/account follow the Download Center link and http://euphonix.avid.com/main.php
Reply With Quote
  #35  
Old 08-27-2019, 10:33 AM
colliderman colliderman is offline
Member
 
Join Date: Dec 2015
Location: Ottawa Canada
Posts: 50
Default Re: Studio One 4/Artist Mix/Mojave

Thanks Eddie. I stand corrected, previous versions are easy enough to download once you have a download center account. I didn't even know the download center was a thing.
__________________
Pro Tools 2018.12
OS X 10.12.6
Mac Mini (2012) Quad 2.3 GHz Intel Core i7
16 GB 1600 MHz DDR3 RAM
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
When using Artist mix in Studio One under mackie control.. colliderman Artist Series 2 02-22-2019 07:48 AM
Getting Artist Mix and Control to work with Studio One v3 michaelhulse Artist Series 2 07-23-2017 04:48 AM
How to connect artist mix series to studio one 2 shamanrock Artist Series 18 03-18-2015 04:59 PM
Avid Artist Mix STOLEN from my Studio in Stockholm arvid.lind Artist Series 2 07-14-2013 02:48 PM
I'm looking for an HD artist studio in Berlin... clarpark Pro Tools TDM Systems (Mac) 3 02-22-2006 07:49 PM


All times are GMT -7. The time now is 04:10 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com