Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-17-2006, 02:09 AM
1427 1427 is offline
Member
 
Join Date: Jan 2003
Posts: 21
Default Command8 - USB

Hi !
I`d like to use my Command8 on a distance approximatly 10 meters from the HP XW 8200 computer. HOW? If the max distance for USB 1.1 is 8 meters and for USB 2.0 - 3 meters. What kind of USB protocol (1.1 or 2.0) Comman8 used ?
Reply With Quote
  #2  
Old 03-17-2006, 09:24 AM
nikki-k nikki-k is offline
Member
 
Join Date: Nov 2002
Location: Hobette Alley
Posts: 2,357
Default Re: Command8 - USB

Unsure of USB specs...

I would try this down a few spots in the Command8 section of these forums...
__________________
nikki k
Eagles may soar, but weasels don't get sucked into jet engines.
On the other hand, you have different fingers.
Quote:
Originally Posted by nikki-k View Post
Sometimes ya just gotta put your tongue on the 9V battery just to see what all the fuss is about.
Reply With Quote
  #3  
Old 03-26-2006, 12:27 AM
laki laki is offline
Member
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 504
Default Re: Command8 - USB

Geffen makes a USB extender box. But I would try a long USB extension cable first. The studio I am working at just uses thes and has no problem. The run is about 10 Meters.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Command8 -vs- MC Mix? bendybones ProControl, Control|24, Command|8 17 11-18-2011 05:22 AM
Can I use 003 together with Command8? nstu 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 06-08-2011 01:09 PM
Command8 and TDM os9 stizz0 ProControl, Control|24, Command|8 1 06-28-2007 04:47 AM
Using AD´s & DA´s from command8 with 001? ikke 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 4 03-22-2005 07:05 AM
Command8 v. 002 robsoule ProControl, Control|24, Command|8 5 11-08-2004 10:58 AM


All times are GMT -7. The time now is 12:48 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com