Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Additional Resources

Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Live Sound > VENUE Live Sound Systems

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 02-11-2018, 05:55 PM
AlainJRoy AlainJRoy is offline
Join Date: May 2017
Location: Québec, Qc
Posts: 3
Default S6L 5.6.0 -- Assignable Knob

In version 5.5.3 the assignable knob just beside the monitoring one was defaulting to oscillator volume and that was very useful. On the version it no longer do that. Is it an omission or per design ?
Reply With Quote
Old 02-13-2018, 02:42 PM
RyanJ's Avatar
RyanJ RyanJ is offline
Join Date: Dec 2007
Location: San Francisco, CA
Posts: 246
Default Re: S6L 5.6.0 -- Assignable Knob

It should still do it on 5.6, but it only does it when OSC is on, it also defaults to TB when talkback is on
Ryan John
Principal Product Manager | Avid Live Sound

Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
5-MC Assignable Knob Mike Hybrid System 5 1 08-23-2017 06:38 PM
Assignable knob on Artist Transport? asterix2k10 Artist Series 2 02-10-2016 12:43 AM
wheel command: Assignable knob ?? crustn Artist Series 9 06-27-2015 09:14 PM
Only one assignable knob? Xill Artist Series 1 11-01-2011 11:30 AM
Assignable Knob in Pro Tools 9 Alacrity Artist Series 1 09-21-2011 01:02 AM

All times are GMT -7. The time now is 08:31 AM.

Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com