Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Additional Resources


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Post Production > Post - Surround - Video

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #11  
Old 09-12-2017, 11:05 AM
IDONTLIKEUSERNAMES IDONTLIKEUSERNAMES is offline
Member
 
Join Date: Aug 2017
Location: Los Angeles
Posts: 11
Default Re: Very Odd Sync issue, HD 11.3.2 - Bounces Arrive early?!

Quote:
Originally Posted by mgoorevich View Post
Its extremely important to run video, audio and system each on separate drive.
I thought that ended with SSD's? This is the first time I've even had an issue.
Reply With Quote
  #12  
Old 09-07-2018, 04:10 PM
Nick Camaron Nick Camaron is offline
Member
 
Join Date: Feb 2009
Location: Somewhere in the vicinity of Alpha Centauri, MW
Posts: 129
Default Very Odd Sync issue, HD 11.3.2 - Bounces Arrive early?!

Quote:
Originally Posted by mgoorevich View Post
Its extremely important to run video, audio and system each on separate drive.


Sorry for digging out this thread. But I’ve been running video and audio from the same drive for years now. Full film mixes, big sessions. I never had any problems with it that I’m aware of. Plenty of disk usage gauge left even on hdds. Ssd naturally no strain whatsoever. Any concerns?
Reply With Quote
  #13  
Old 09-10-2018, 04:58 AM
StefB's Avatar
StefB StefB is offline
Member
 
Join Date: May 2000
Location: Cape Town South Africa
Posts: 447
Default Re: Very Odd Sync issue, HD 11.3.2 - Bounces Arrive early?!

Have you tried with Delay Compensation OFF?

You can send me a session, zipped and I can have a look over here?

albertyn@iafrica.com

Cheers
Stef
__________________
Mac 8 Core 6,1 -Os 10.12.6 - 64 gb Ram - Protools 12.8 HDX - 8x8x8+8 ch DA Card - DCommand ES24 - Sync HD - Video Satelite (Symphony 8.9.1 on 4 Core Mac Pro Dustbin with AJA Kona 3g) Soundminer 4.5 Pro
Protools 12.8.0 Vanilla in 2 x Edit suites one with S3 and one with Mackie Control.
Mediacomposer 8.9.1 on AJA Kona 3g x 3 suites
Reply With Quote
  #14  
Old 09-10-2018, 06:38 AM
mgoorevich's Avatar
mgoorevich mgoorevich is offline
Member
 
Join Date: Mar 2004
Location: Tel Aviv - תל אביב
Posts: 1,642
Default Re: Very Odd Sync issue, HD 11.3.2 - Bounces Arrive early?!

Quote:
Originally Posted by Nick Camaron View Post
Sorry for digging out this thread. But I’ve been running video and audio from the same drive for years now. Full film mixes, big sessions. I never had any problems with it that I’m aware of. Plenty of disk usage gauge left even on hdds. Ssd naturally no strain whatsoever. Any concerns?
It is very similar to the statement: I've been smoking for 30 years now and never had any health problem including heavy physical workouts.
You are right - some smokers live for very long with almost zero problems.
__________________
Michael Goorevich

Sound Designer
/ mixer
www.goorevich.com

PT HD⎪N v2018.10 HD ● macOS High Sierra 10.13.4
MacPro 2 x 2.4 GHz Quad-Core Intel Xeon ● 24 GB RAM
Avid HD I/O ● Sync HD ● AJA LHi referenced by AJA GEN10 ● D-Command ES24
Reply With Quote
  #15  
Old 09-10-2018, 05:17 PM
Nick Camaron Nick Camaron is offline
Member
 
Join Date: Feb 2009
Location: Somewhere in the vicinity of Alpha Centauri, MW
Posts: 129
Default Re: Very Odd Sync issue, HD 11.3.2 - Bounces Arrive early?!

Quote:
Originally Posted by mgoorevich View Post
It is very similar to the statement: I've been smoking for 30 years now and never had any health problem including heavy physical workouts.

You are right - some smokers live for very long with almost zero problems.


Hahaha.. well.. no.
smoking is scientifically proven to be unhealthy. Unlike having vid and audio on the same drive. And there is no backup drive for health either. So rather oop..
Reply With Quote
  #16  
Old 09-27-2018, 12:34 PM
Schottlandru Schottlandru is offline
Member
 
Join Date: May 2010
Location: Munich
Posts: 140
Default Re: Very Odd Sync issue, HD 11.3.2 - Bounces Arrive early?!

Have you checked all routing, do you have valid Ins and Outs in the tracks, or are the Ins really set to „no inout“? PT sometimes has old i/o selected, but lists it as no input.
Also auxes, sends, signal path has to end in real destinations, so no dummy track buses that end nowhere.

Sorry if you have mentioned these already, didn‘t have time to read through the whole post.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ADC bug - Offline bounces not in sync made Pro Tools 12 0 11-20-2015 07:26 AM
Recording early issue in 8.04cs2 mattyd27 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 11-08-2010 08:10 AM
QT bounces out of sync!!!!! but session IS in sync stormmusic Post - Surround - Video 8 01-12-2007 08:59 AM
Mastering Issue (After Bounces) dane2df 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 10-05-2006 04:19 AM
New tracks record out of sync (early) HELP!!! WildHoney Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 05-25-2005 11:52 PM


All times are GMT -7. The time now is 10:14 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com