Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Additional Resources


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Post Production > Post - Surround - Video

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-03-2011, 06:15 AM
diamondschwin diamondschwin is offline
Member
 
Join Date: Aug 2008
Location: NYC
Posts: 461
Default DTS, any planned support for the AJA and Matrox video io in Pro Tools?

Now with media composer 5.5 supporting new third party hardware, I was hoping Pro Tools would add the AJA and Matrox cards and devices along with the Blackmagic Cards. I am currently speccing out some Mac Pro dual boot systems and Since things like the artist series are are cross compatible, it would be slick if the video peripherals were too.

Any news or "were working on it" statement that can be made?
__________________
Max Holland
Producer / Re-Recording Mixer
NYC

MKD Creative

HOBO Audio
Reply With Quote
  #2  
Old 03-03-2011, 12:41 PM
Craig F Craig F is offline
Member
 
Join Date: Aug 2000
Location: Portland, OR
Posts: 12,596
Default Re: DTS, any planned support for the AJA and Matrox video io in Pro Tools?

before the AJA was added but still relevant

http://protools.ideascale.com/a/dtd/...Out/28248-3779
__________________
...

"Fly High Freeee click psst tic tic tic click Bird Yeah!" - dave911

PT11 System Requirements link http://avid.force.com/pkb/articles/C...m-Requirements


Thank you,

Craig
Reply With Quote
  #3  
Old 03-03-2011, 01:24 PM
diamondschwin diamondschwin is offline
Member
 
Join Date: Aug 2008
Location: NYC
Posts: 461
Default Re: DTS, any planned support for the AJA and Matrox video io in Pro Tools?

I gave my ideascale vote... lets see if they surprise me!
__________________
Max Holland
Producer / Re-Recording Mixer
NYC

MKD Creative

HOBO Audio
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Can Matrox MXO2Mini be used for video output with Pro Tools? kd_special Post - Surround - Video 0 02-17-2011 06:53 AM
video out via matrox p750 with pt 7.3 cinemasyon 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 10 05-17-2007 07:22 AM
Matrox Announces TV Output support 4 Pro Tools Kim G. Rasmussen Pro Tools TDM Systems (Win) 9 01-12-2007 06:31 AM
Matrox P750 and video playback paul16 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 10-15-2006 11:38 AM
001 and video capture (eg. Matrox RT2500) darrylnb 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 4 04-22-2002 06:16 PM


All times are GMT -7. The time now is 03:18 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com