Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04-24-2006, 08:56 PM
b mcgibney b mcgibney is offline
Member
 
Join Date: Nov 2001
Location: Vancouver, B. C.
Posts: 572
Default bought newer G4, how do I transfer PTLE, Waves etc

Just bought a newer qs g4 with the sonnet dual processor at 1.3, maxed out ram to replace my rock solid but under powerd 733. So the question is how do I smoothly transfer over my Reason/Ptle, score program, wave npp etc. I was thinking about taking the one hardrive which has both the 9.2 and 10.3.8 and shoving that drive into the niew computer. Will that work? What constitutes the the identity of the computer, the hard drive or is it the motherboard or what? I know when the motherboard on my G3 fried I just bought another G3, stuck my old hard drive in it and it was no prob. I'm expecting if I have to start from scratch PTLE and Reason will be cool. But I sure as heck don't want to have to repurchase my waves stuff.

I'm sure someone on this list has gone thorough this. Any advice would be appreciated.

BTW I'm using this with an 001 otherwise I would have just gone to a g5.
__________________
2010 Mac 5,1 32 GB Ram. PT 2018.12. Mac OS 10.12.6. RME UFX and lots of noisemaking stuff
Reply With Quote
  #2  
Old 04-24-2006, 09:16 PM
M.Brane M.Brane is offline
Member
 
Join Date: Jun 2001
Location: 1hr N/W of LA LA land
Posts: 1,999
Default Re: bought newer G4, how do I transfer PTLE, Waves

You should be able to swap drives no problem between G4s. You should back everything up first just in case though.
Reply With Quote
  #3  
Old 04-24-2006, 10:54 PM
b mcgibney b mcgibney is offline
Member
 
Join Date: Nov 2001
Location: Vancouver, B. C.
Posts: 572
Default Re: bought newer G4, how do I transfer PTLE, Waves

Thanks for the advice. I have a total of five physical drives, I'l back up the whole drive before I pull it out. Hopefully I'll have no issues. Like I say my system right now is absolutely rock solid but when I start doing intense mixes the old " you are running out of proessing power kiks in pretty quick. The computer I'm getting is kind of a stop gap measure against time but it should meet my needs for a couple of years and was a whole lot less money than what I paid for the 733

Any other advice gladly entertained

B
__________________
2010 Mac 5,1 32 GB Ram. PT 2018.12. Mac OS 10.12.6. RME UFX and lots of noisemaking stuff
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Can newer PTLE always process older PTLE sessions? Earl D Windows 3 02-25-2014 12:02 PM
Another (newer) video about Waves Digigrid nst7 General Discussion 30 02-09-2013 08:41 AM
PTLE 8 on a newer mac mini wacissa 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 06-12-2012 06:14 AM
Installing older version of PTLE over newer one? xeetstreet 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 06-29-2004 03:40 PM
Newer Intel/AMD chipsets for use w/Digi 001/PTLE 5 MetilHed 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 12-20-2003 09:37 AM


All times are GMT -7. The time now is 02:12 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com