Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 09-06-2003, 09:04 PM
ThatHitSound ThatHitSound is offline
Member
 
Join Date: May 2003
Posts: 218
Default arturia moog rtas xp


Its been over a month since people last spoke about this RTAS plugin working.
Whats the verdict?

does it work or not???

thanks.
Reply With Quote
  #2  
Old 09-06-2003, 09:31 PM
kmshroom kmshroom is offline
Member
 
Join Date: Apr 2003
Location: San Francisco
Posts: 1,791
Default Re: arturia moog rtas xp

it's worked for me since april (maybe even earlier) with no problems in PT...

where have you been??
__________________
you cannot find peace by avoiding life
Reply With Quote
  #3  
Old 09-06-2003, 11:36 PM
ThatHitSound ThatHitSound is offline
Member
 
Join Date: May 2003
Posts: 218
Default Re: arturia moog rtas xp



well there was a thread july 31st
of people complaining of seeing it, but not being able to use it...

I'll download the demo and see if it works.
thanks
Reply With Quote
  #4  
Old 09-06-2003, 11:44 PM
kmshroom kmshroom is offline
Member
 
Join Date: Apr 2003
Location: San Francisco
Posts: 1,791
Default Re: arturia moog rtas xp

well, i have no idea if the demo works or not.

the full version works thou. you have to install an RTAS update patch (available only to registered users) to get it to work, and once you do install it, it works like a charm.

Arturia came out with that patch late winter/early spring.
__________________
you cannot find peace by avoiding life
Reply With Quote
  #5  
Old 09-07-2003, 11:41 AM
Cliffy_Boy's Avatar
Cliffy_Boy Cliffy_Boy is offline
Member
 
Join Date: Jul 2003
Location: Montréal, Québec
Posts: 5,089
Default Re: arturia moog rtas xp

Demo works - except for that annoying burst of noise every 20 secs. You may have an older demo that was missing some dll files. Try the new one.
__________________
Cliff Stendel
-iMac 5K 32g
-PT12. HDX
-HD I/O 8x8x8. -HD Omni -Avid S3


-API 2500 -API 5500 -UA 2-1176 -UA 2-610
-Neve 1073, Chandler LTD-1 -Eventide H8000FW -Lexicon PCM96
-Bricasti M7. -Joe Meek channel.


-Waves Mercury, Flux all, Softube All, Plugin Alliance all, McDSP all, Sonnox All, MH production, Wave Arts,a bunch more
-Moog Voyager XL, Nord Piano, Hartmann Neuron, ARP Axxe, Gibson Les Paul, Mesa Boogie Roadster, Kemper, Taylor T5 and T5-12
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Arturia Moog Modular in ProTools LE wellies 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 11-26-2007 03:27 AM
Arturia Moog Modular Ron Fairchild Virtual Instruments 0 05-30-2007 05:25 PM
Arturia Moog Modular update/new version tvent Pro Tools TDM Systems (Mac) 8 08-28-2004 12:50 AM
Getting Arturia Moog Modular V to work with PT Carl Fuehrer 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 7 01-25-2004 08:35 AM
arturia moog v rtas??? eLeKtRo KiD 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 17 07-31-2003 12:08 AM


All times are GMT -7. The time now is 10:33 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com