Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > General Discussion & Off Topic > General Discussion

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04-25-2004, 09:58 AM
terrydrums terrydrums is offline
Member
 
Join Date: Feb 2002
Location: Atlanta, GA
Posts: 413
Default OT: iChat AV with 001?

Hey gang, this is way OT. I'm trying to use my 001 as my audio interface with iChat AV (I don't have an iSight yet). I have an SM57 piugged into mic input 1 of the 001, and iChat has been added to the Core Audio list of apps. Now, the person on the other end can hear me fine and I can hear any iChat alert sounds through the 001. However, I can't hear them when they talk. They are on an eMac that has a built-in mic and they are sure they are getting audio into their machine.

Any ideas how I can hear them?

Thanks.

T.
Reply With Quote
  #2  
Old 04-30-2004, 07:49 PM
terrydrums terrydrums is offline
Member
 
Join Date: Feb 2002
Location: Atlanta, GA
Posts: 413
Default Re: OT: iChat AV with 001?

Nevermind. I got an iSight today and everything works as smooth as creamed corn.

T.
Reply With Quote
  #3  
Old 05-18-2004, 05:15 PM
Muxlow Muxlow is offline
Member
 
Join Date: Mar 2003
Location: Chicago, Illinois
Posts: 217
Default Re: OT: iChat AV with 001?

Quote:
Hey gang, this is way OT. I'm trying to use my 001 as my audio interface with iChat AV (I don't have an iSight yet). I have an SM57 piugged into mic input 1 of the 001, and iChat has been added to the Core Audio list of apps. Now, the person on the other end can hear me fine and I can hear any iChat alert sounds through the 001. However, I can't hear them when they talk. They are on an eMac that has a built-in mic and they are sure they are getting audio into their machine.

Any ideas how I can hear them?

Thanks.

T.


EXACT same problem here. What the HELL, Digi?!?!?!
__________________
Mac G4 Dual 533
1.5g Ram
OS 10.2.8
Reason 2.5
ProTools LE 6.1
Digi001
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Ichat and Soundflower with Pro Tools giltzer14 macOS 2 11-08-2012 10:30 AM
10.7.1 + 9.0.5 + iChat = Crash on Startup hachre macOS 30 03-08-2012 09:28 PM
Audio with iChat??? Why Not???? M2E Pro Tools TDM Systems (Mac) 4 08-05-2008 11:29 AM
iChat 3 in Tiger NickHBailey 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 04-20-2005 10:36 AM
iChat at all anybody FrankEEE 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 03-02-2005 10:56 PM


All times are GMT -7. The time now is 11:41 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com