Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Additional Resources


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools SE and Essential (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 06-02-2012, 03:14 PM
pg1960 pg1960 is offline
Member
 
Join Date: Jun 2012
Location: 15 Winthrop Street
Posts: 1
Question Avid KeyStudio with ProTools SE - Cannot Get Sound

I have a new Avid KeyStudio with ProTools Se, and cannot get sound from my PC Built in speakers. I can get sound through headphies, but onoy in Mono on Left side/ I read on Amazon that other Windows 7 users had similar issues and had to return the product. Before I do so I was wondering if anyone had any tips?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Pro Tools SE and Avid KeyStudio dman007 Pro Tools SE and Essential (Win) 1 10-09-2013 08:46 AM
Unable to locate Avid hardware. Avid Pro Tools SE 8.0.3 (M-Audio KeyStudio 49) azndisast3r Pro Tools SE and Essential (Win) 3 09-21-2013 02:31 PM
Avid Keystudio HELP! PlokiPlokz Pro Tools SE and Essential (Win) 0 11-01-2011 02:14 PM
Sound Devices 744T files and post/Avid/FCP/ProTools potatohead Post - Surround - Video 12 05-29-2007 12:27 AM
Sound Dubbing With Avid Studio / Protools LE Hutchy Post - Surround - Video 1 10-24-2005 09:34 AM


All times are GMT -7. The time now is 10:15 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com