Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Additional Resources


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools M-Powered (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 08-16-2008, 01:45 PM
henke76 henke76 is offline
Member
 
Join Date: Aug 2008
Location: Sweden
Posts: 1
Default KeyStudio 49i & PT 7.4 m-powered

I have plug ins problems. When I use the GM Module as a stand alone program my keystudio 49i works fine. I can ply all 127 sounds, but when I use the program in Pro Tools as a plug in i can´t get any sound from my keystudio (exept from the built-in, stereo-sampled Steinway grand piano). I have also the Stuructured free plug in and it´s the same problem.

Please, can anybody help me out with this problem.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
cant find keystudio on SE reco46 Pro Tools SE and Essential (Win) 1 05-28-2012 12:53 PM
Pro Tools 9 and Keystudio 49 jrucks01 Pro Tools 9 0 08-09-2011 06:46 PM
M-Audio KeyStudio 49 not 49i promaudio Pro Tools SE and Essential (Mac) 1 03-23-2010 04:56 PM
Keystudio not responding Ze216 Pro Tools SE and Essential (Win) 2 12-31-2009 11:23 AM
M-Powered + M-Audio KeyStudio 49i concept87 Pro Tools M-Powered (Mac) 6 05-26-2008 10:07 AM


All times are GMT -7. The time now is 03:38 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com