Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Virtual Instruments

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 09-08-2020, 01:29 PM
kirkbross's Avatar
kirkbross kirkbross is offline
Member
 
Join Date: Jul 2004
Location: Los Angeles
Posts: 367
Default Komplete Kontrol S88 - sound from browser but not keys?

I just got an S88 and when I have Komplete Kontrol running on my Mac, the two talk to each other fine.

The puzzling thing is when I'm at the S88 using the large knob to scroll through the presets of a given library, I get the little "preview tone" of each preset, but when I press the actual keyboard keys, no sound, even if I "load" a preset.

What am I missing?
__________________
Pearlman Church Microphone > Great River MP-2NV > Warm Audio WA-76 > Apogee Symphony MK II 8x8+8MP > PT2018 on 2018 Mac Mini with 32GB of RAM running Mojave.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Questions on NI Komplete Kontrol DonaldM Virtual Instruments 8 04-02-2020 12:38 PM
CPU spikes with NI Komplete Kontrol thepontif Windows 0 08-25-2018 09:45 PM
NI Komplete Kontrol hosts VST AU in AAX Rectifried AAX Plug-ins 2 01-21-2016 01:28 PM
Komplete Kontrol S61 KaneStarkey Pro Tools 12 0 11-09-2015 04:14 AM
PT and Komplete Kontrol LAMEREALM Virtual Instruments 25 05-26-2015 04:58 AM


All times are GMT -7. The time now is 01:46 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com