Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Windows

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 05-19-2017, 02:34 AM
rogermost rogermost is offline
Member
 
Join Date: May 2017
Location: 124 Roslyn Rd
Posts: 1
Default MacBook Air Dual booting Windows 8.1 and Protools cannot detect Mbox 2 Pro

I recently purchased an Mbox 2 Pro only to find out that it is not compatible with either my desk top or laptop. Am trying to get it working on a version of Windows 8.1 with a compatible version of Protools, however Protools cannot detect the device plugged into firewire with firewire - thunderbolt mac adapter.
Reply With Quote
  #2  
Old 05-19-2017, 02:32 PM
albee1952 albee1952 is offline
Member
 
Join Date: May 2004
Location: nashville
Posts: 34,863
Default Re: MacBook Air Dual booting Windows 8.1 and Protools cannot detect Mbox 2 Pro

This is probably because Windows has no thunderbolt driver. I'd suggest researching interfaces and buying one that is compatible with your computer
__________________
Gigabyte X79/intel i7 3930K, 32GB RAM, DIGI003 Rack
https://www.facebook.com/search/top/...0sound%20works


The better I drink...the more I mix.....

BTW, my name is Dave, but most people call me.........................Dave
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Automatically detect and remove dual mono? Soundburst macOS 3 08-17-2013 04:55 AM
Protools 8 does not detect my Mbox 2 santivelez 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 11 08-12-2013 09:12 AM
Windows 7: ProTools 8.3 cant detect M-Audio Fast Track Pro JohnAldriedge Pro Tools M-Powered (Win) 2 04-05-2010 10:52 PM
Anyone dual booting Windows ME? dwking 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 10 11-08-2001 10:12 AM
Dual booting Windows ME dwking 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 02-12-2001 03:05 AM


All times are GMT -7. The time now is 06:25 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com