Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 9

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 12-03-2010, 01:54 PM
kirka.sainio kirka.sainio is offline
Member
 
Join Date: Nov 2010
Location: Finland
Posts: 12
Default Surround panner tracks in PT9 with Mbox.

Hi,

in PT LE when I open a session that uses surround panner in some tracks, those tracks are ignored and left out, and when I open the session again in PT HD those tracks are still lost. What happens to those tracks in PT9 with MBox w/out Production toolkit? Are they lost forever or just inactive and available again when I open the session in PT HD?

Kirka
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Can't see surround panner Kroger Pro Tools TDM Systems (Mac) 4 08-15-2008 08:39 AM
Surround panner bug? Richard Fairbanks Post - Surround - Video 6 08-11-2007 02:47 PM
surround panner Peter Groom Post - Surround - Video 3 05-28-2007 08:53 AM
Surround Panner for LE MikeTrahearn 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 06-23-2006 08:40 AM
surround panner propeler Post - Surround - Video 6 03-16-2004 06:02 AM


All times are GMT -7. The time now is 06:30 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com