Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-02-2010, 08:31 PM
crow crow is offline
Member
 
Join Date: Dec 1969
Location: Los Angeles
Posts: 81
Default Can you use an M Audio interface with regular PT LE 8 sofware?

My friend bought an Mbox mini w/ PT LE 8 software. Works great.

But now he's aquired an M Audio Profire 610 and PT won't see the interface. Does he need a special version of PT 8 software to run the Profire interface? Is there PT 8 M-Powered software? Or should the software that came with the Mbox mini work fine?

Thanks in advance for any help
Reply With Quote
  #2  
Old 01-02-2010, 11:07 PM
crow crow is offline
Member
 
Join Date: Dec 1969
Location: Los Angeles
Posts: 81
Default Re: Can you use an M Audio interface with regular PT LE 8 sofware?

Thanks Benoni, that's what we were afraid of.

Just curious, why would M-Powered software be $100 more expensive than the regular LE software? Is there a difference other than being able to access M-Audio interfaces?
Reply With Quote
  #3  
Old 01-03-2010, 08:21 AM
albee1952 albee1952 is offline
Member
 
Join Date: May 2004
Location: nashville
Posts: 34,869
Default Re: Can you use an M Audio interface with regular PT LE 8 sofware?

I suspect its mostly market-driven. Maybe its because the M-Audio interfaces work with ANY recording software?
__________________
Gigabyte X79/intel i7 3930K, 32GB RAM, DIGI003 Rack
https://www.facebook.com/search/top/...0sound%20works


The better I drink...the more I mix.....

BTW, my name is Dave, but most people call me.........................Dave
Reply With Quote
  #4  
Old 01-03-2010, 08:28 AM
sw rec sw rec is offline
Member
 
Join Date: Oct 2005
Location: Colo Spgs Colo
Posts: 5,601
Default Re: Can you use an M Audio interface with regular PT LE 8 sofware?

I saw that MACKIE had a "universal audio driver" that was supposed to let their Onyx-firewire consoles work with Pro Tools.
But again, it's just for M-powered. Anybody try that one yet?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
regular pro toos 8 trying an m audio firewire 410 smoochdaddy Pro Tools M-Powered (Win) 2 11-08-2009 05:30 AM
Midi track to Audio; can't trigger during regular playback weswook 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 06-19-2009 05:49 PM
Recording thru Aux(bussing to regular Audio track) tapani 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 01-04-2005 02:27 PM
Midikeys Sofware? Anyone tried it? jpoprock 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 06-06-2003 10:22 AM
Dolby 5.1 on a regular audio CD ! Arno Peeters Tips & Tricks 1 10-05-2000 01:48 AM


All times are GMT -7. The time now is 01:00 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com