Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-03-2012, 05:16 PM
rtebel rtebel is offline
Member
 
Join Date: Mar 2012
Location: new york, usa
Posts: 3
Default Can't hear myself in my headphones while recording

Can't hear myself in my headphones while...
Reply With Quote
  #2  
Old 11-04-2012, 07:28 AM
albee1952 albee1952 is offline
Member
 
Join Date: May 2004
Location: Norwich, CT
Posts: 36,448
Default Re: Can't hear myself in my headphones while recording

Could you give LESS info? Try the MIX knob on the interface or spend some time with the manual(and youtube for tutorials).
__________________
Gigabyte X79/intel i7 3930K, 32GB RAM, Presonus Studio 1810C
https://www.facebook.com/search/top/...0sound%20works


I started in this business with nothing..........and I have most of it left

BTW, my name is Dave, but most people call me.........................Dave
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
can't hear my synthesizer through my headphones marieanne 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 5 07-30-2010 07:42 AM
Cannot hear Pan in headphones John V. 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 5 10-15-2007 06:14 AM
Hear the input on headphones? possumday Pro Tools M-Powered (Win) 1 10-05-2007 08:04 PM
Cannot hear what is being recorded in headphones Andre White 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 04-16-2007 07:26 AM
I want to hear metronome in headphones only... DanZ Pro Tools TDM Systems (Mac) 4 10-07-2006 10:10 AM


All times are GMT -7. The time now is 07:00 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com