Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Additional Resources


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 10

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 06-10-2012, 09:42 AM
aldersyde aldersyde is offline
Member
 
Join Date: Jul 2011
Location: Newhall, CA
Posts: 87
Default copy and paste EVERYTHING

I am writing a new song and starting with the drums. As I write I am adding markers.

I have not successfully found a way to copy and paste markers and MIDI notes at the same time.

How can i copy and paste everything in one fell swoop, including all MIDI (and audio) and markers?
Reply With Quote
  #2  
Old 06-10-2012, 10:23 AM
Stig Eliassen's Avatar
Stig Eliassen Stig Eliassen is offline
Moderator
 
Join Date: Jan 2005
Location: Norway @ Studio Varmt & Trangt
Posts: 7,444
Default Re: copy and paste EVERYTHING

Select all, and also Shift+click in the marker ruler.
__________________
Studio rig - Pro Tools|HDX 2018.7 | Logic Pro X | Avid HD I/O (8x8x8) | 6-core 3.33 Westmere w/24GB RAM | OS 10.12.3 | D-Command ES | Eleven Rack | Vienna Ensemble Pro 5
Mobile rig - Macbook Pro i7 w/16GB RAM | UA Apollo 8p | Pro Tools|HD 2018.3 | Logic Pro X | OS 10.12.6
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Copy... Paste... Paste... Paste...? accession 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 6 02-14-2017 04:46 AM
Copy works paste doesnt paste??? SoMedia Pro Tools M-Powered (Win) 12 01-04-2011 02:19 PM
'Copy and Paste' it took me years to save Post - Surround - Video 2 12-06-2010 06:34 AM
Shuffle doesn't shift volumes - copy & paste doesn't copy automation marcnyc Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 03-12-2010 01:46 AM
PT 8 doesn't like copy & paste ? groovebrother Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 02-10-2009 09:16 AM


All times are GMT -7. The time now is 05:42 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com