Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Pro Tools 2020

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #11  
Old 01-18-2021, 03:12 AM
JFreak's Avatar
JFreak JFreak is online now
Moderator
 
Join Date: Jan 2003
Location: Tampere, Finland
Posts: 20,782
Default Re: 32bit SRC bug

Thank God we can soon forget all this nonsense. Better-than-SD formats are universal. The coming years our problems are with 4K and 8K and whatever-K formats, not NTSC/PAL
__________________
Janne
What we do in life, echoes in eternity.
Reply With Quote
  #12  
Old 01-18-2021, 02:23 PM
cwsand's Avatar
cwsand cwsand is offline
Moderator
 
Join Date: Feb 2006
Location: Atlanta, Georgia
Posts: 3,496
Default Re: 32bit SRC bug

Quote:
Originally Posted by JFreak View Post
Thank God we can soon forget all this nonsense. Better-than-SD formats are universal. The coming years our problems are with 4K and 8K and whatever-K formats, not NTSC/PAL
Amen!
__________________
Help Us Help You

Chris
__________________________________________________
Focusrite Liquid Saffire 56
TCE Studio Konnekt 48
PreSonus Digimax LT
Gigabyte GA-Z170-HD3P / i7 6700K 4.1 GHz / 32GB Crucial DDR4
macOS Catalina 10.15.7
Pro Tools HD 2020.12.0
Reply With Quote
  #13  
Old 01-19-2021, 12:49 AM
Frank Kruse Frank Kruse is offline
Member
 
Join Date: Dec 2002
Location: old europe
Posts: 5,543
Default Re: 32bit SRC bug

Quote:
Originally Posted by JFreak View Post
Thank God we can soon forget all this nonsense. Better-than-SD formats are universal. The coming years our problems are with 4K and 8K and whatever-K formats, not NTSC/PAL
Ha, they already said that 2 decades ago when HD started to thrive. Now we're still doing 23.98 for 100% streaming shows...
__________________
PTHDn 2020.12 (OSX10.14.6), 8x8x8, MacPro 5,1 3.33Ghz 12-Core, BM DeckLink SDI, SYNC HD, all genlocked via AJA GEN10, 48GB RAM, Xilica Neutrino, Meyersound Acheron
Reply With Quote
  #14  
Old 01-19-2021, 04:29 PM
Sonopolis Sonopolis is offline
Member
 
Join Date: Sep 2011
Location: Berlin
Posts: 301
Default Re: 32bit SRC bug

Don't want to keep this thread from side tracking but it was acknowledged by Avid CS as a bug not present on older versions. There are false SR entries in 44.1 section, too.
Reply With Quote
  #15  
Old 02-13-2021, 03:56 AM
Sonopolis Sonopolis is offline
Member
 
Join Date: Sep 2011
Location: Berlin
Posts: 301
Default Re: 32bit SRC bug

FYI: Avid CS gave this one some priority and said it will be fixed in the next release coming in some weeks.
Reply With Quote
  #16  
Old 02-15-2021, 02:34 AM
Farhoof's Avatar
Farhoof Farhoof is online now
Member
 
Join Date: Jun 2014
Location: EU
Posts: 273
Default Re: 32bit SRC bug

Quote:
Originally Posted by Sonopolis View Post
FYI: Avid CS gave this one some priority and said it will be fixed in the next release coming in some weeks.
This sounds vaguely familiar....

https://www.youtube.com/watch?v=Fdjf4lMmiiI
Reply With Quote
  #17  
Old 02-15-2021, 11:07 AM
daeron80 daeron80 is offline
Member
 
Join Date: Apr 2005
Location: Orlando, Florida, USA
Posts: 3,779
Default Re: 32bit SRC bug

Quote:
Originally Posted by Farhoof View Post
This sounds vaguely familiar....

https://www.youtube.com/watch?v=Fdjf4lMmiiI
Love it! And what a great score.
__________________
David J. Finnamore

Nyquist was right.

PT 2020.11.0 Ultimate | Omni | macOS Mojave
PT 2020.9.1 | Saffire Pro 40 | Win10
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
32bit AAX vs RTAS Carl Kolchak AAX Plug-ins 14 04-30-2013 04:39 PM
32bit or 64bit?? Codo Pro Tools TDM Systems (Mac) 3 03-02-2012 04:14 AM
32bit Bounce? Numi Pro Tools 9 3 11-14-2010 01:18 PM
Windowsn 7 RC 32bit SteveGam 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 9 05-31-2009 02:11 PM
going from 64bit to 32bit sterndrup 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 30 12-11-2008 11:12 AM


All times are GMT -7. The time now is 06:14 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com