Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-21-2008, 11:12 PM
gogetter gogetter is offline
Member
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 2
Default somebody help

when i open a session, a box pops up and says that the disk allocation has been changed and it gives me an option to verify the new location or proceed. so i verify the new location, proceed, change the location, whatever. it opens and plays the session, but when i bounce to disk a box pops up that says "untitled" is not a playback volume. and it wont bounce. ive been tryin to fix it for a week, but still the same... is there anyone who can tell me what this is?
Reply With Quote
  #2  
Old 03-22-2008, 08:11 PM
len branville len branville is offline
Member
 
Join Date: Mar 2005
Location: minneapolis
Posts: 315
Default Re: somebody help

Hi Go-getter,

You could try and right click on your audio drive and chose info -then choose the corresponding dialog and see if you have permission to read and write to that "untitled" disk. Disclaimer: proceed at your own risk when adjusting disk access/parameters though. Good Luck!!!

lb.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 01:50 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com