Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04-11-2007, 06:57 AM
spinweb spinweb is offline
Member
 
Join Date: Feb 2005
Location: Raleigh, NC
Posts: 56
Default Newest ASIO drivers for 002 Rack/PTLE 6.4?

I'm having some freezing issues when I use ACID Pro 6 and my 002 Rack as a sound card.
Someone suggested I get the newest ASIO drivers. Anyone have a link to them?

Thx,
Rick
Reply With Quote
  #2  
Old 04-11-2007, 10:34 AM
spkguitar's Avatar
spkguitar spkguitar is offline
Member
 
Join Date: Apr 2003
Location: Pittsburgh
Posts: 18,161
Default Re: Newest ASIO drivers for 002 Rack/PTLE 6.4?

If you have 6.4 installed, you should not install the newest ASIO drivers. Having different versions installed at the same time will screw everything up.

The newest version of the ASIO driver that will work in conjunction with PTLE 6.4 is the 6.1.1 ASIO driver. It's available on the 6.4 install disk, but can also be Downloaded Here. Please note again that there is no need to download it as it is the same one that is on the installation disk and installing the newer ASIO drivers (7.x + ) will mess up your Pro Tools 6.4 installation.
__________________
My Website: Pro Tools "Newbie" Help

Studio rig: Gigabyte GA-EX58-UD3R, Intel i7 920, 6GB Patriot DDR3, NVidia 8600GS, LG GGW-H20L BD-RE, Sony CRX195E1 CD-RW, 2x WD Caviar black 640GB (os swap), 1x WD caviar 320GB (sessions), 1x Maxtor 120GB (sessions), 1x Seagate 1TB (samples/loops), Profire2626, Command8, PT12 on OSX

Mobile Rig: 2015 MacBook Pro Retina, Apollo Twin, PT12
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
003 Rack+ ASIO driver and first-time install of PTLE 8 not working levelaudio 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 18 06-15-2010 05:39 PM
Newest ASIO Drivers for PTLE 6.4? spinweb 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 01-11-2010 10:57 AM
Help with ASIO Drivers for 003 rack - Cubase even not recognise..... gregers123 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 09-18-2008 05:43 PM
ASIO and WAV drivers cary chilton 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 6 01-17-2007 08:53 AM
Help on ASIO Drivers Jeffrey Yue 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 11-06-2002 07:53 AM


All times are GMT -7. The time now is 09:27 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com