Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Mixing > Avid Pro Mixing General Discussion

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 08-20-2018, 04:24 AM
Alex TCH Alex TCH is offline
Member
 
Join Date: Jul 2000
Location: Moscow / Russia
Posts: 99
Default Waves Edition iCon Platform M

Does anybody have success trying to work it with Pro Tools? Exactly WAVES Version! May be BOME Midi Translator can help, but I'm not very familiar programming it((
Any suggestions?
Thanks
Reply With Quote
  #2  
Old 08-21-2018, 01:55 AM
Alex TCH Alex TCH is offline
Member
 
Join Date: Jul 2000
Location: Moscow / Russia
Posts: 99
Default Re: Waves Edition iCon Platform M

but it works in Logic and Cubase as Mackie Control!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
HUI Issues with Icon Platform M+ and PT12 Mac Mark Roberts Pro Tools 12 7 11-18-2019 10:35 AM
Icon platform m+ jchan Pro Tools 2018 8 02-23-2018 04:04 PM
FS: Waves Gold + Puigchild compressor + Symphobia 1-2014 Edition PeterKorcek Buy & Sell 4 08-14-2015 12:01 PM
Waves ICON mapping colinweeks ICON & C|24 7 04-16-2007 09:55 AM
waves audiosuite trouble in HD platform poldo Pro Tools TDM Systems (Mac) 7 10-31-2002 06:55 AM


All times are GMT -7. The time now is 07:56 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com