Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 08-14-2007, 07:27 PM
DonovanBomb DonovanBomb is offline
Member
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 16
Default Clocking problem with 96 i/o


Hey everyone,

Before I start posting I want you all to know that yes, I did read the manual and that I'm not expecting anyone to solve my issue but rather point me in the right direction.

I had everything working fine until I moved into my new studio location and after setting everything back up my M-Audio Octane and Digi 96 i/o doesn't want to clock together. I tried three different sets of BNC cables and optical cables. I even switched out and tried using a friends' Digimax unit.

Still nothing is working. The Octane has a light which lights up to say that the units are clocking but I'm still getting really bad popping.

Any help would be greatly appreciated. Like I said, I'm not expecting anyone to solve the issue but pointing me in the right direction would be great.

Thanks!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Clocking Problem???? mybrother 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 01-12-2010 01:09 PM
003 clocking problem rowchar 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 6 05-21-2008 10:44 AM
Strange clocking problem? locosoundman 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 09-03-2005 06:21 AM
Clocking Problem Fix... Bastiaan 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 07-14-2003 12:17 AM
Clocking problem? Please help kurt Pro Tools TDM Systems (Mac) 4 09-11-2002 12:03 AM


All times are GMT -7. The time now is 07:47 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com