Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 06-03-2007, 06:19 PM
mystixboi mystixboi is offline
Member
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 15
Default please help... protools won\'t play all my tracks

ok... so i have protools le 6.x... anyway, i know that i can play only 32 tracks, but i heard that i can play even more than that. some of the stuff i am working on has about 42 tracks. is there a way that i can get these additional tracks to play?

thank you...
Reply With Quote
  #2  
Old 06-03-2007, 07:41 PM
jre3132 jre3132 is offline
Member
 
Join Date: Mar 2003
Location: Nashville, TN
Posts: 1,247
Default Re: please help... protools won\'t play all my tracks

you can buy an upgrade that allows up to 48 tracks. I believe the music production toolkit and DV Toolkit both give you that capability.
__________________
Mac Pro 3.7 Quad Core Intel
Mac OS X 10.13.2
PT Ultimate HDX 2019.10
64GB RAM
HDX I/O 16x16 Analog
HDX I/O 8x8x8
Reply With Quote
  #3  
Old 06-03-2007, 07:56 PM
JMS40 JMS40 is offline
Member
 
Join Date: Nov 2000
Location: Gnashville
Posts: 6,347
Default Re: please help... protools won\'t play all my tracks

Quote:
I believe the music production toolkit and DV Toolkit both give you that capability.
True, but they both require PTLE 7.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Can't play PT 9 tracks in PT 10.2 SVT Windows 1 06-06-2012 04:05 AM
Armed Tracks Go Silent When Other Tracks Play splatterkep 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 04-01-2009 05:02 PM
protools mastering and seamless cd play between tracks... broken81 Tips & Tricks 3 07-11-2008 07:50 PM
Need some tracks to play with... mkla General Discussion 4 02-01-2003 12:07 AM
HELP!! Mix won't play more than 6 tracks -MaxTraxStudios- Pro Tools TDM Systems (Mac) 10 07-27-2000 02:52 PM


All times are GMT -7. The time now is 05:04 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com