Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 06-20-2008, 05:15 PM
Mitch Griffin Mitch Griffin is offline
Member
 
Join Date: Dec 1969
Location: Minneapolis, MN. USA
Posts: 359
Default 7.4.2 and Command-8

I installed 7.4.2 on 2 computers today, both with a Command 8, and while at this point all aspects of PT seem good, when I go to enable the Command 8 in the peripheral window, PT locks up and I get the beach ball, instigating a force quit......the force quit window has the message, ProTools not responding. Now this is 2 systems, one my work studio, the other my home studio, unforgivable by the way, and quite consistent in action. Anyone see this?? Both computers are dual core 2.66 Accel 2s, etc.....10.5.3
Reply With Quote
  #2  
Old 06-20-2008, 06:06 PM
Mitch Griffin Mitch Griffin is offline
Member
 
Join Date: Dec 1969
Location: Minneapolis, MN. USA
Posts: 359
Default Re: 7.4.2 and Command-8

...and yes, I repaired permissions and trashed prefs. A little preemptive duc strike.
Reply With Quote
  #3  
Old 06-21-2008, 07:23 AM
Mitch Griffin Mitch Griffin is offline
Member
 
Join Date: Dec 1969
Location: Minneapolis, MN. USA
Posts: 359
Default Re: 7.4.2 and Command-8

Really? No one? I removed all plug ins except the Stereo Mixer plug and same thing. This is a real issue. I read the 7.4.2 docs and there is nothing remotely covering this one.
Reply With Quote
  #4  
Old 06-21-2008, 08:25 AM
Mitch Griffin Mitch Griffin is offline
Member
 
Join Date: Dec 1969
Location: Minneapolis, MN. USA
Posts: 359
Default Re: 7.4.2 and Command-8

Problem solved, apparently the Digi suggested safe uninstall procedure is not good enough, do the clean uninstall, that seemed to do the trick.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Any difference besides color between D Command and D Command ES? diamondschwin Pro Tools TDM Systems (Mac) 10 03-12-2012 01:15 PM
Command Keyboard Focus mode ' E ' command bug ? vudoo Pro Tools TDM Systems (Win) 2 09-10-2009 06:49 AM
Is it possible to use a Command 8 in combination with a D-Command? usastra ICON & C|24 2 05-03-2009 02:44 PM
command 7 webstereo Pro Tools TDM Systems (Mac) 4 03-10-2009 05:28 AM
Total Loss of Command 8 Command/Modifiers John Pisciotta ProControl, Control|24, Command|8 1 05-13-2005 11:30 AM


All times are GMT -7. The time now is 01:02 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com