Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Additional Resources


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 12

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #11  
Old 05-08-2018, 03:07 AM
dezst dezst is offline
Member
 
Join Date: Jan 2016
Location: Whangarei, New Zealand
Posts: 17
Default Re: Greyed out tracks and regions in Edit Window

Quote:
Originally Posted by rossi68 View Post
I got the same problem, starting a few weekas ago.
I go to the I/O setup, uncheck all bus routing, click ok,
Then open I/O setup again and check the first bus routing option-click ok.
Then its normal again, at least on my system.

Win 10, PT 12.7
RME fireface UFX
Thanks, I'll give that a go next time it happens. At the moment I clear the problem by duplicating the frozen track, deleting it and then using the new one.
__________________
Pro Tools 12.7.0 with Duet by APOGEE
iMac 27-inch - Late 2015 - 3.2GHz - Intel Core i5
macOS Sierra v10.12.3
8 GB 1867 MHz DDR3
AMD Radeon R9 M380 2048 MB
M-Audio Keystation 49e
Reply With Quote
  #12  
Old 05-09-2018, 06:04 AM
vinylzool vinylzool is offline
Member
 
Join Date: Sep 2015
Location: UK
Posts: 2
Default Re: Greyed out tracks and regions in Edit Window

Hello. I am having a similar problem except everything is playing back so it's not an I/O issue. This happened after I duplicated the project and made a copy. Now when I go back to the original, or any previously saved versions all tracks are greyed out and uneditable. I have tried all the fixes mentioned so far in this thread. I also upgraded to the latest version of Pro Tools. Is anyone else having this problem? I literally can't work On this song or find a work around. Any help would be much appreciated.

- Chris
Reply With Quote
  #13  
Old 11-11-2018, 08:31 AM
wrek wrek is offline
Member
 
Join Date: Mar 2014
Location: Lehigh Valley PA
Posts: 14
Default Re: Greyed out tracks and regions in Edit Window

Quote:
Originally Posted by vinylzool View Post
Hello. I am having a similar problem except everything is playing back so it's not an I/O issue. This happened after I duplicated the project and made a copy. Now when I go back to the original, or any previously saved versions all tracks are greyed out

- Chris

I had a similar issue when I tried to connect a midi keyboard to my Eleven Rack. I had to change playback engines because my Omni doesn't have midi.
When the midi didn't recognize my keyboard, I resorted to playing the keyboard live to an audio track, and disconnected the midi cables. When I reopened the session the next day, all of my new tracks were greyed out, but audible.

I put all of my I/O settings to default, but the tracks were still grey. Then, I trimmed the end off one of my greyed tracks and suddenly it turned to color.
I did the same to all of the other grey tracks, and it worked.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
No Color in the Regions in the Edit Window lou_natic Pro Tools 10 1 06-04-2015 11:46 PM
Gap between edit window views and regions synth999 Pro Tools TDM Systems (Win) 2 04-27-2011 12:26 AM
OMF regions don't appear in Edit window muses Post - Surround - Video 2 02-06-2011 12:08 PM
greyed out regions in tracks urumita Pro Tools TDM Systems (Mac) 5 04-22-2005 05:53 AM
Color coding regions in Edit window? nz 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 04-01-2001 02:37 PM


All times are GMT -7. The time now is 09:20 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com