Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Pro Tools 2019

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 02-11-2020, 11:14 PM
home_studio home_studio is offline
Member
 
Join Date: Apr 2013
Location: Israel
Posts: 105
Default Sends Default to Follow Main Pan not working consistently

Preferences -> Mixing -> Sends Default to Follow Main Pan:
Sometimes it's working, most of the time not.
It's not consistent (though it must be) in creating sends with FMP.
__________________
2020.5 Ultimate / Mac Pro (Late 2013) / 6 core 3.5GHz / 64Gb / OSX 10.13.6 / MBox 3 Pro / 2 x Artist Mix / PT|Control / Aja T-Tap

Last edited by DigiTechSupt; 02-12-2020 at 09:37 AM. Reason: Thread subject updated from "Possible bug (?) report"
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
C|24 FMP follow main pan dsetaro ICON & C|24 2 10-26-2019 05:38 PM
'Follow Main Pan' on effect sends? jasonlane Tips & Tricks 3 02-19-2014 11:09 AM
Sends default to -inf preference...resetting all sends to 0 Nathan W. Post - Surround - Video 3 07-15-2011 12:10 PM
Feature request: Pre Fader Sends follow Main Faders PeterScherr Pro Tools 9 13 06-11-2011 07:59 PM
Sends default to follow main pan pref Not on stereo tracks? crizdee Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 12-15-2010 08:18 PM


All times are GMT -7. The time now is 06:57 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com