Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Mixing > Pro Tools | Dock

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 07-11-2016, 11:53 AM
Digitopia Digitopia is offline
Member
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 2
Default Pro Tools Dock and HUI?

Hey


I have a question regarding the pro tools dock. I have recently purchased a Neve Genesys mixer (!!) - which I haven't gotten yet. My question is: Can I use a Eucon device at the same time as a 24 chn HUI device? I'm considering purchasing it to have alongside the mixer.
Reply With Quote
  #2  
Old 07-11-2016, 10:06 PM
Mark Ziebarth Mark Ziebarth is offline
Member
 
Join Date: Nov 1998
Location: Hamburg, Germany
Posts: 650
Default Re: Pro Tools Dock and HUI?

Yes you can. EuCon and HUI work independently.
__________________
Mac Pro 2010 3.66 GHz six Cores, HD Native, 192 I/O, Avid Dock, Artist Mix and Pro Tools Ultimate
Mac Pro 2008, RME Fireface, Pro Tools 12, Euphonix MC Control
Reply With Quote
  #3  
Old 07-17-2016, 05:51 AM
Wizzoboy's Avatar
Wizzoboy Wizzoboy is offline
Member
 
Join Date: Nov 2010
Location: United Kingdom
Posts: 599
Default Re: Pro Tools Dock and HUI?

Just be aware that with Eucon enabled, the meters on the HUI device will not work. I have this when using PT Control alongside my Mackie HUI.
__________________
Dell Precision 490 Workstation, dual 4 core 5355 Xeon, 16gb Samsung DDR2 ECC Ram - Windows 7 Ultimate - Nvidia GTX 650 - 3 x Internal WD Blacks - PT 2018.3 - Digi 002R - Original Mackie HUI - JBL Monitoring.
Dell XPS 8700 i7-4790 - 24gb RAM - Windows 10 - Nvidia GTX 1060 6GB - 2 x Internal WD Blacks + MSATA card - Davinci Resolve 16.0b4 - Canon HF G40
Reply With Quote
  #4  
Old 07-17-2016, 06:11 AM
Southsidemusic's Avatar
Southsidemusic Southsidemusic is online now
Moderator
 
Join Date: Dec 2011
Location: Stockholm - Sweden
Posts: 11,539
Default Re: Pro Tools Dock and HUI?

Quote:
Originally Posted by Wizzoboy View Post
Just be aware that with Eucon enabled, the meters on the HUI device will not work. I have this when using PT Control alongside my Mackie HUI.
Confirmed here aswell. Sad but true
__________________
Best Regards
Christopher

—————————————
South Side Music Group
WEBHOME
—————————————
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Slate VMR & Pro Tools Dock johanvegna Pro Tools | Dock 1 05-31-2016 11:29 AM
Welcome to the Pro Tools | Dock forum Avid Pro Tools | Dock 0 05-19-2016 01:49 PM
Pro Tools just bounces in the dock... LarryMal Pro Tools M-Powered (Mac) 8 03-07-2008 02:59 PM
Pro Tools Won't Launch From The Dock Terry McNally 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 8 04-04-2007 04:40 AM


All times are GMT -7. The time now is 03:04 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com