Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Digidesign Hardware & Software

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 07-14-2000, 11:27 AM
Karmitz Karmitz is offline
Member
 
Join Date: Jun 2000
Location: Dayton, OHio USA
Posts: 9
Default SDII/Digital Interface/Analog Interface Question

I recently found some older Digi gear that consists of Sound Designer II, A Nubus card, a Sound Tools Digital Interface and a Professional Analog Interface.

My question is: if I decide to actually try this out, can I use an older version of Protools instead of Sound Designer? Will, say, Protools 3.4 work with this hardware?
I'd love to see if it works, but don't want to invest the money or time if people have already tried it and come up bust.

Thanks! Any info would be greatly appreciated!

All the Best,
Patrick
karmitz@sprynet.com
Reply With Quote
  #2  
Old 07-15-2000, 12:30 AM
editor editor is offline
Member
 
Join Date: Jan 2000
Location: Hollywood, CA
Posts: 1,121
Default Re: SDII/Digital Interface/Analog Interface Question

Karmitz,

Use PT 3.2 with DAE PWR Mix, works fine for me. For some reason, I couldn't get the system to come to life until I fired up SDII and reset the hardware.

With the WaveShell-RT you can also use the system as a 24 bit RT digital compressor for Vox or whatever.....a Bob Katz tip.

Regards

e
__________________
Partial list of album credits/editor.
http://members.dslextreme.com/users/apple/
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Analog out card for a 192 Digital interface? studiomusic Pro Tools TDM Systems (Mac) 9 01-28-2011 08:06 PM
question about digital interface set-up Mitch Griffin Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 11-18-2004 04:10 PM
Okay we got the all digital interface - what about an all analog interface? uno1234 Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 04-24-2002 12:50 AM
is there a digital only i/o interface compatable with digi interface connections? Felix Tips & Tricks 2 10-22-2001 10:50 PM
Sound Tools digital/analog interface question Karmitz General Discussion 0 07-14-2000 11:21 AM


All times are GMT -7. The time now is 11:52 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com