Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Post Production > Post - Surround - Video

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 09-03-2015, 06:04 AM
kaioflex kaioflex is offline
Member
 
Join Date: Jul 2007
Location: Germany
Posts: 39
Default 5.1 to LCR/LoRo Hardware

Dear post-pros,

friend of mine looks for a hardware possibility to convert DCP 5.1 sound via AES out to LCR or LoRo for a small screening room (only LCR midrange monitoring available). I own a Technics SH AC 300 which runs consumer level. Any suggestions for pricey +4dB studio level hardware Dolby processing?


Thanks,
Kai
Reply With Quote
  #2  
Old 09-03-2015, 08:42 AM
vieris vieris is offline
Member
 
Join Date: May 2005
Location: West LA
Posts: 192
Default Re: 5.1 to LCR/LoRo Hardware

Find some sort of AES mixer/summing matrix. BSS hardware 1st comes to mind.
__________________
"Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense."
Reply With Quote
  #3  
Old 09-03-2015, 01:05 PM
Craig F Craig F is offline
Member
 
Join Date: Aug 2000
Location: Portland, OR
Posts: 12,591
Default Re: 5.1 to LCR/LoRo Hardware

Dolby 563 http://www.dolby.com/us/en/professio...563-manual.pdf
yes, it's way overkill but its a small area
__________________
...

"Fly High Freeee click psst tic tic tic click Bird Yeah!" - dave911

PT11 System Requirements link http://avid.force.com/pkb/articles/C...m-Requirements


Thank you,

Craig
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
"Unable to locate M-Audio hardware. Make sure your hardware is connected and turned o MerryD Pro Tools SE and Essential (Win) 8 08-02-2012 01:59 AM
Unable to locate Digidesign hardware. Make sure hardware is connected and turned on. qillster 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 5 02-09-2011 07:49 PM
unable to locate m-audio hardware. make sure your hardware is..works fine in ableton? pein Pro Tools M-Powered (Win) 2 10-07-2009 01:01 AM
Quick 5.1 to 2.0 (LoRo) Crash Mix Question... sunman Post - Surround - Video 10 06-21-2006 01:56 AM
LCR verses LoRo stereo question CLee Post - Surround - Video 9 11-03-2004 04:07 PM


All times are GMT -7. The time now is 05:36 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com