Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 11

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-06-2014, 12:23 PM
minister's Avatar
minister minister is offline
Member
 
Join Date: Jun 2004
Location: Minneapolis, MN
Posts: 4,807
Default Region Groups-->Clip Groups Import File Menu Not working

Hi All,

I am working on a new 5,1 Mac Pro (old style) in 10.8.5 on PT 11.1. An editor is working on a Mac 10.6.8 PT LE 8.0.5 setup. He creates region groups and exports them. When I go to Import Clip Groups from the file menu, I cannot import them. I can see the group, but I am unable to select and import.

The manual clearly states, "...but region groups (.rgp) created in lower versions of Pro Tools can be imported into Pro Tools 10 and higher.

This is what I am trying to do : PT 8-->PT 11. I have permissions on all the drives and the session works fine otherwise. However, Drag 'n Drop works.

Avid please look at this and fix!

Thank you!

Tom
__________________
Tom Hambleton CAS
Ministry of Fancy Noises
IMDb
Undertone on Facebook
Undertone Custom Sound Libraries

"Groupable markers would be epochal!"
-Starcrash
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Import clip-groups buggy? Frank Kruse Post - Surround - Video 3 07-11-2013 05:59 PM
Clip gain on clip groups: bug or feature? idris Post - Surround - Video 6 01-02-2013 11:48 PM
clip gain and region groups made my session almost unusable garnoil Post - Surround - Video 6 07-31-2012 02:27 PM
Region Groups in PT9 HD not working as they should?? johnpaulgeorgeringo macOS 0 06-11-2011 11:44 AM
Exporting Region Groups as Audio File fso 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 12-13-2010 06:03 AM


All times are GMT -7. The time now is 11:07 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com