Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 10

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-27-2012, 04:23 PM
docsmorg docsmorg is offline
Member
 
Join Date: Mar 2012
Location: traverse city
Posts: 1
Default Dropout, and distortion.

I'm a new PT10 user. Recording live sessions.
So far every session starts OK. When I get up over 2 or 3 tracks will frequently start experiencing distortion while recording. The track seems to sound OK when we start but suddenly distorts. This occurs most commonly when microphoning an amp but also whith direct instrument input.
Also seems to be worse after I repeat clips - by the time I get to the 6th repeat distortion starts.
Occassionally it will completely stop recording.
I think this is a system resource or memory issue.
Very frustrating. Any input?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Audio dropout amaralove macOS 0 08-28-2012 08:31 AM
audio dropout simulcast 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 06-24-2009 08:13 AM
MIDI Dropout -Ryan- MIDI 0 07-15-2007 09:47 PM
dropout during layback Chief Technician Post - Surround - Video 19 05-04-2006 05:45 AM
midi dropout TCN 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 12-08-2001 04:23 AM


All times are GMT -7. The time now is 04:29 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com