Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > General Discussion & Off Topic > General Discussion

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-11-2012, 07:19 AM
bonzerboy bonzerboy is offline
Member
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 507
Default Miroslav Philharmonik problems/PT 10

Not sure what happen but all the sounds are gone? I went to reinstall the sounds but still says it cannot find instruments 2 & 3 anyone else have an issue? also all my other products sample tank etc, looks like all the sounds are gone??
__________________
Wow am I groovy or what
Reply With Quote
  #2  
Old 03-11-2012, 08:56 AM
spenner spenner is offline
Member
 
Join Date: Nov 2010
Location: Somewhere under the rainbow
Posts: 1,202
Default Re: Miroslav Philharmonik problems/PT 10

Have you checked the PREFS (on the IK VI) to make sure that ROOT points to the folder containing the sample library?
Reply With Quote
  #3  
Old 03-11-2012, 10:42 AM
bonzerboy bonzerboy is offline
Member
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 507
Default Re: Miroslav Philharmonik problems/PT 10

Yes i did point it to the dir. For some strange reason sample tank and every thing from Ik with sounds, the sounds are gone since loading PT 10. I made a new folder put all sounds for the PHIL H and pointed it in pref. Then when it opens it will load some sounds but anything in the 2 or 3 instruements it says cannot fing??????????? baffliing batman
__________________
Wow am I groovy or what
Reply With Quote
  #4  
Old 03-11-2012, 11:21 AM
bonzerboy bonzerboy is offline
Member
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 507
Default Re: Miroslav Philharmonik problems/PT 10

I reinstalled the sounds, it sees them all. I think something happened and corrupted something but seems to working.. Now if i can figure why the midi randomly stops,,
__________________
Wow am I groovy or what
Reply With Quote
  #5  
Old 03-11-2012, 05:17 PM
Benoni's Avatar
Benoni Benoni is offline
Moderator
 
Join Date: Oct 2008
Location: Right Behind YOU!!
Posts: 9,669
Default Re: Miroslav Philharmonik problems/PT 10

Quote:
Originally Posted by bonzerboy View Post
I reinstalled the sounds, it sees them all. I think something happened and corrupted something but seems to working.. Now if i can figure why the midi randomly stops,,
I see you are on Windows 7 (from your sig). Make sure you are launching Pro Tools with Run As Admin. IK plugins are notoriously sketchy when they are used in PT that is not launched with Run As Admin.

Just setup PT to default to Run as Admin.
http://www.youtube.com/watch?v=49Zv774gV8s
Reply With Quote
  #6  
Old 03-12-2012, 07:55 PM
bonzerboy bonzerboy is offline
Member
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 507
Default Re: Miroslav Philharmonik problems/PT 10

thanks for the tip about run with admin. I never reallyhad any problems before but I will do that on next boot up.
__________________
Wow am I groovy or what
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Way to get key switching with Miroslav Philharmonik? gsrokmix Virtual Instruments 4 06-12-2012 03:22 PM
Recommendation: Miroslav Philharmonik from IK Multimedia Jimibrix 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 14 04-04-2011 01:09 PM
What should I do with this Miroslav Philharmonik-problem? stump 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 7 04-03-2011 11:52 PM
Miroslav Philharmonik? garnoil Pro Tools TDM Systems (Mac) 22 03-15-2009 09:11 PM
Miroslav Philharmonik wernerbachmüller Virtual Instruments 1 09-18-2006 08:35 PM


All times are GMT -7. The time now is 07:37 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com