Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #11  
Old 02-02-2006, 06:12 PM
munsongs munsongs is offline
Member
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 7
Default Re: The plugs that WORK and DON\'T WORK on 7.0

not to be contrary, but i'm having much better luck with reaktor 5.1 in 7 than in 6.9. generally speaking my NI plugs are more stable in 7 than previous versions.
__________________
Mac Powerbook G4
10.4.3
Protools 7
1.5 ghz 1.25 RAM
LaCie Firewire Drives
Digi 002 R
Rosetta 200
NI Komplete 3
Reply With Quote
  #12  
Old 02-03-2006, 10:06 AM
innesireinar innesireinar is offline
Member
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 650
Default Re: The plugs that WORK and DON\'T WORK on 7.0

Quote:
Specifically I'm wondering about:

Yellowtools CULTURE
MOTU MachFive
Antares (all - Filter, Kantos, etc.)
Izotope Trash
IK Amplitube
Bomb Factory Essentials (tuner etc.)
Bomb Factory 1176
Soundtoys Echoboy
Native Instruments B4

I've already heard Waves 5 (with WUP) and Altiverb 5 are good to go.

And I've heard Arturia instruments are not working at all.
I'm demoing Soundtoys stuff and it seems to work fine.
I own the Arturia vintage coll (MMV-minimoog-ARP2600-CS80) and by installing versions for PT7 works fine. More stable than previous version in PT6.9 but sincerely I have not seen more efficiency, even with 2 RTAS processors enabled.
AT4 works. A friend of mine has problems with B4 II and Stylus 1.5. But he is on HD sys.
__________________
Avid HDX - PTHD 11.3.2 on OSX 10.10.5 - PT Ultimate 2019.6 on OSX 10.13.6 (II partition) - Cubase Pro 10 - Avid HD I/O 16x16 analog
Mac Pro 5.1 quadcore 2.8 16GB Ram
Reply With Quote
  #13  
Old 02-03-2006, 01:14 PM
lwilliam lwilliam is offline
Member
 
Join Date: Dec 1999
Location: Valencia, CA
Posts: 5,094
Default Re: The plugs that WORK and DON\'T WORK on 7.0

Arturia Minimoog V works fine after the update.
My original B4 seems to be working OK.
Reaktor Session is totally freaking out now, but it was never stable with earlier versions either.

The Amplitube LE that came with PTLE seems to be working OK.

All the BF stuff seems to be working as well, but I think I had to download an update.
__________________
Larry

PTLE8/002r;OS 10.6.4 2 x 2.26Ghz quadcore,6GB RAM, Waves Platinum, many other plugins...
Reply With Quote
  #14  
Old 02-06-2006, 12:40 AM
nerd513 nerd513 is offline
Member
 
Join Date: May 2003
Location: cincinnati ohio
Posts: 581
Default Re: The plugs that WORK and DON\'T WORK on 7.0

waves gold V5.2 plus renmaxx works great auto tune is fine although no update yet
Reply With Quote
  #15  
Old 02-06-2006, 03:07 AM
JFreak's Avatar
JFreak JFreak is online now
Moderator
 
Join Date: Jan 2003
Location: Tampere, Finland
Posts: 17,213
Default Re: The plugs that WORK and DON\'T WORK on 7.0

URS, SonyOxford and McDSP plugins work nicely, too.
__________________
Janne
What we do in life, echoes in eternity.
Reply With Quote
  #16  
Old 02-06-2006, 06:58 AM
pinosmuse pinosmuse is offline
Member
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 96
Default Re: The plugs that WORK and DON\'T WORK on 7.0

Quote:
Specifically I'm wondering about:

Yellowtools CULTURE
MOTU MachFive
Antares (all - Filter, Kantos, etc.)
Izotope Trash
IK Amplitube
Bomb Factory Essentials (tuner etc.)
Bomb Factory 1176
Soundtoys Echoboy
Native Instruments B4

I've already heard Waves 5 (with WUP) and Altiverb 5 are good to go.

And I've heard Arturia instruments are not working at all.
Hi,

I'm using Antares tube a lot and it's fully functional in PT7.
Since I'm on a PB 15" I'm unable to tell you anything about multiple processor stuff.
__________________
HDX-1 MacPro5,1 Raven MTi2, PT12.7
Reply With Quote
  #17  
Old 02-10-2006, 11:12 PM
whunt whunt is offline
Member
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 5
Default Re: The plugs that WORK and DON\'T WORK on 7.0

I'm able to use Motu's Symphonic Instrument but not to the full extent of it's capabilities. The small convolution reverb settings will play but the large 'verbs cause a freeze at worst or nothing will play at best. (I'm running a dual G4 1.24 GHZ with 1 gig ram)
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Will my plugs work on PT 10? garnoil Post - Surround - Video 4 10-25-2011 03:01 AM
Audiosuit plugs don't work Viktor 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 5 12-05-2004 07:45 PM
will my plugs still work in 6.1 juzbag 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 08-25-2003 03:22 PM
will all of my plugs work with 5.3.1? J. FO 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 06-24-2002 12:21 PM
hd @ 192, what plugs will work? any? digimix Pro Tools TDM Systems (Mac) 8 02-07-2002 12:32 PM


All times are GMT -7. The time now is 03:47 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com