Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 11-14-2005, 04:15 PM
The Mink The Mink is offline
Member
 
Join Date: Aug 2001
Location: Chattanooga, TN
Posts: 255
Default The plugs that WORK and DON\'T WORK on 7.0

Is there a real place where we can find this info? If not, post it here.
__________________
iMac 2.8 GHz Intel Core Duo, 4G memory
OSX 10.6.8
PTLE 9.0.5, Mbox 2 Pro
Dynaudios
Organic French Roast
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Will my plugs work on PT 10? garnoil Post - Surround - Video 4 10-25-2011 03:01 AM
Audiosuit plugs don't work Viktor 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 5 12-05-2004 07:45 PM
will my plugs still work in 6.1 juzbag 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 08-25-2003 03:22 PM
will all of my plugs work with 5.3.1? J. FO 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 06-24-2002 12:21 PM
hd @ 192, what plugs will work? any? digimix Pro Tools TDM Systems (Mac) 8 02-07-2002 12:32 PM


All times are GMT -7. The time now is 06:10 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com