Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Virtual Instruments

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 07-04-2017, 11:00 AM
milescoolin71 milescoolin71 is offline
Member
 
Join Date: Sep 2015
Location: USA
Posts: 14
Default MIDI loses sound on instrument tracks

Does anyone know why my MIDI on instrument tracks loses the sound occasionally? I know MIDI is just instructions. I use Xpand!2 and Addictive drums to create sounds associated with the MIDI instructions. Everything functions as it is supposed to except when I save the file, shut down and restart later. When I reopen the session later the MIDI instructions are still there but the sounds associated with the instrument I assigned are gone and the track clips are see through instead of colored as they are when sounds are assigned.

I used to be able to drag the Plug-In to a different slot on the track and the sounds would magically reappear. Now that doesn't even work.

Ideas?
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
MIDI loses sound on instrument tracks milescoolin71 Pro Tools 12 3 07-14-2017 07:22 PM
MIDI tracks are recording an unwanted instrument sound Jen H MIDI 1 10-05-2012 07:39 PM
2 instrument tracks each controlled by different MIDI input/instrument Midimax Pro Tools M-Powered (Win) 0 03-20-2012 04:10 PM
Instrument tracks won't sound! Badertime@hotmail.com 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 11-22-2009 10:56 PM
No sound from "Aux Input" and "Instrument" tracks slowdude 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 5 12-25-2005 04:46 AM


All times are GMT -7. The time now is 11:12 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com