Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Mixing > Artist Series

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 10-02-2015, 01:00 PM
mlavin00 mlavin00 is offline
Member
 
Join Date: Jun 2011
Location: Chicago
Posts: 23
Default Artist Control Screen Bright Red!!!

Hey,
My Artist control screen is now a bright red color and very annoying to use. Any idea how it changed from black to red and more importantly change it back? Never had this happen in over 2 years of using it. Running it in test mode has the correct screen color, so I know the screen is not broken.
Thanks!
Mitch
Reply With Quote
  #2  
Old 10-03-2015, 09:08 AM
mlavin00 mlavin00 is offline
Member
 
Join Date: Jun 2011
Location: Chicago
Posts: 23
Default Re: Artist Control Screen Bright Red!!!

Reply With Quote
  #3  
Old 10-03-2015, 09:11 AM
WITELITE WITELITE is offline
Member
 
Join Date: Oct 2012
Location: St. Louis MO
Posts: 6
Default Re: Artist Control Screen Bright Red!!!

I'm guessing you have upgraded to El Capitan. I have the same issue. They have not released an update yet and it messes with the fonts and colors on the Artist series. Hopefully soon.

MM
Reply With Quote
  #4  
Old 10-03-2015, 09:14 AM
mlavin00 mlavin00 is offline
Member
 
Join Date: Jun 2011
Location: Chicago
Posts: 23
Default Re: Artist Control Screen Bright Red!!!

Quote:
Originally Posted by WITELITE View Post
I'm guessing you have upgraded to El Capitan. I have the same issue. They have not released an update yet and it messes with the fonts and colors on the Artist series. Hopefully soon.

MM
Bingo! Thanks. I thought I was losing my mind lol.
Reply With Quote
  #5  
Old 10-05-2015, 12:21 AM
robertg robertg is offline
Member
 
Join Date: Dec 2010
Location: earth
Posts: 545
Default Re: Artist Control Screen Bright Red!!!

This is an exciting new feature.
Reply With Quote
  #6  
Old 10-18-2015, 07:43 AM
NeuralAgent NeuralAgent is offline
Member
 
Join Date: Oct 2015
Location: Philadelphia
Posts: 1
Default Re: Artist Control Screen Bright Red!!!

Well this is lovely. I purchased my Artist Control yesterday, installed latest version of UConn, updated firmware and then the lovely red screen. I thought it was defective.

How long does it take for updates to come around that fix these sorts of things?

It's probably low on Apple's priority list?
Reply With Quote
  #7  
Old 10-29-2015, 09:30 AM
Brahamh Brahamh is offline
Member
 
Join Date: Oct 2015
Location: West Hollywood, CA
Posts: 8
Default Re: Artist Control Screen Bright Red!!!

Does the new software release of 3.3.2 address the red screen (Artist Control) & yellow blocks (MC Control), if I'm running El Capitan?

I, too, have the red screen/yellow blocks and am hoping for a firmware update soon.
Reply With Quote
  #8  
Old 10-29-2015, 09:39 AM
robertg robertg is offline
Member
 
Join Date: Dec 2010
Location: earth
Posts: 545
Default Re: Artist Control Screen Bright Red!!!

Quote:
Originally Posted by Brahamh View Post
Does the new software release of 3.3.2 address the red screen (Artist Control) & yellow blocks (MC Control), if I'm running El Capitan?

I, too, have the red screen/yellow blocks and am hoping for a firmware update soon.
yep
Reply With Quote
  #9  
Old 10-29-2015, 04:56 PM
Brahamh Brahamh is offline
Member
 
Join Date: Oct 2015
Location: West Hollywood, CA
Posts: 8
Default Re: Artist Control Screen Bright Red!!!

My Artist and MC aren't updating the firmware. Maybe I'm doing something incorrectly. I know one of the things in the PDF was to do one at a time. I've tried a few things but nothin'.
Reply With Quote
  #10  
Old 10-30-2015, 06:19 AM
simonjewel's Avatar
simonjewel simonjewel is offline
Member
 
Join Date: Aug 2014
Location: Brooklyn NY
Posts: 295
Default Re: Artist Control Screen Bright Red!!!

Quote:
Originally Posted by Brahamh View Post
My Artist and MC aren't updating the firmware. Maybe I'm doing something incorrectly. I know one of the things in the PDF was to do one at a time. I've tried a few things but nothin'.
It may be that your firmware is already up to date ... what versions are you at currently?
__________________
Mac Pro 2x2.8 ghz Intel Zeon, 20 gig ram, Yosemite 10.10.5, Pro Tools 10,11,12.7.1, Logic Pro X 10.2, UA Apollo 16 quad, UA Octo Pcies, Dangerous Music 2 Bus, Antelope Audio Satori, Lynx Studio Hilo, Neve 542, Neve 511, API 505 DI, Bettermaker CV502. Avid Artist Mix, Avid Artist Control, Softube Console 1 mk11.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Artist control screen sensitivity garnoil Artist Series 0 02-05-2013 06:48 PM
Screen Life of the MC Artist Control V2 TechSpec Artist Series 1 05-11-2012 02:20 PM
Artist Control Screen Burn? hfth Artist Series 2 03-20-2012 06:20 PM
Artist Control V1 Touch Screen Xill Artist Series 3 08-19-2011 02:52 PM
Artist Control and screen following Fader Banks poplikecrazy Artist Series 0 07-17-2011 06:21 PM


All times are GMT -7. The time now is 03:24 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com