Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 09-26-2008, 10:16 AM
Digital Network Digital Network is offline
Member
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 24
Default Plugins and PRO TOOLS LE mbox 2 micro

Hello,

It's my first post on this forum.

I just received my PT Mbox 2 Micro and I just installed it on a Mac PRO 10.5.5.
It's said that there are factory plugins delivered with it. I installed all the bundles who were on the CD.

I see all my personal plugins but not the factory plugins.
I don't see instrument plugins. When I create a Instrument track and I want to load a instrument (jupiter 8 for example), I only see the bus (in the menu), the plugins folder is not active.

I go to use PT to mix my projects. I compose into Logic, will bounce each channel in audio and will import them into PT for mixing, arrange and automation.

I have not had the time to read the manual yet.

Thank you for your help.

Cheers,
Vincent
__________________
Mac : Mac PRO Leopard 10.5.5

DAW : Logic 8 - Live 7 - Pro Tools LE 8 DIGI 003

Analog Synth : DSI Poly Evolver KB - Moog LP SE II

Virtual synth : Nord Rack 2X - Nord Wave - Virus TI

Controller : M-AUDIO KeyRig 49

Others : Motu 828 MKII - Motu Express 128
Reply With Quote
  #2  
Old 09-26-2008, 10:51 AM
Phil Ogden Phil Ogden is offline
Member
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 2,107
Default Re: Plugins and PRO TOOLS LE mbox 2 micro

1. I don't think there is a Micro Factory bundle??? The software DVD's include installers for a variety of bundles and I'm guessing you've installed plug-ins that you haven't actually purchased/ authorized.
2. AFAIK, the only VI's included as standard are Structure Free and Expand. If you cannot instantiate either of these, check that you've got the latest versions.

http://www.myspace.com/philogg
Reply With Quote
  #3  
Old 09-26-2008, 11:22 AM
Digital Network Digital Network is offline
Member
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 24
Default Re: Plugins and PRO TOOLS LE mbox 2 micro

Thank you Phil. I'm so stupid ...
I tried to load a plugin (like Jupiter or Minimoog of arturia) but I can't.
__________________
Mac : Mac PRO Leopard 10.5.5

DAW : Logic 8 - Live 7 - Pro Tools LE 8 DIGI 003

Analog Synth : DSI Poly Evolver KB - Moog LP SE II

Virtual synth : Nord Rack 2X - Nord Wave - Virus TI

Controller : M-AUDIO KeyRig 49

Others : Motu 828 MKII - Motu Express 128
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
FS: Mbox 2 Micro with Pro Tools LE 7.4 soul Buy & Sell 0 07-30-2013 08:54 AM
Pro Tools 9 What do I do with my Mbox 2 Micro danrocks Pro Tools 9 14 11-15-2010 05:53 AM
:confused: Pro Tools HD playback thru Mbox/Mbox Micro? JazzBum 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 09-06-2010 07:27 PM
Mbox 2 Micro without Pro-Tools CaptainBlackSK4 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 4 08-06-2010 07:36 AM
MBox Micro - sans Pro Tools LE? brucoder General Discussion 1 06-14-2008 06:52 PM


All times are GMT -7. The time now is 04:45 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com